Milica Vukšić: Najbolje iskustvo do sada, ne bih ga mijenjala ni za šta

Letnji kamp engleskog na Malti, Verbalisti

Sjela sam u svoje sjedište u avionu koji je letio pravo za Maltu iz Beograda. Uzbuđena više nego ikada u zivotu, gledala sam kako uzlećemo. Mislila sam da sam bila spremna za jedno novo iskustvo, ali nisam ni bila svjesna koliko će ovo putovanje biti posebno.

Već na našem skupljanju na aerodromu sprijateljila sam se sa nekoliko ljudi, a onda sam i primjetila meni vec poznata lica iz Kotora sa kojima sam stvorila uspomene vrijedne za čitav zivot.

Kada smo stigli, oduševila sam se kako izgleda soba, sa najvecim balkonom i najljepsim pogledom. Preko dana smo imali razne aktivnosti, obilaske, filmske projekcije, posete plažama, žurke na bazenu koje su bile nevjerovatno dobre i zanimljive, uvijek je bio očekivan dobar provod. U školi nisam imala problema, jer je nastava bila odlično organizovana pa sam i to smatrala zanimljivim.

Ovo je jedno iskustvo za koje bih rekla da je najbolje do sada, ne bih ga mijenjala ni za šta. Sigurna sam da ćemo se moji prijatelji i ja organizovati opet i poći da uživamo sa Verbalistima na Malti ili nekoj drugoj destinaciji. Ovo je nešto što se pamti i nikako ne zaboravlja!

Milica Vukšić, Kotor
_________________

Šesnaestogodišnja Milica je pohađala program letnje škole engleskog jezika na Malti sa pratnjom čije detalje možete videti ovde ili klikom na sledeći link: Malta, engleski jezik (12-17 god), IELS