Jedan predivan dan u Hajd parku i čari jezičkog putovanja My LONDON

Na slatkim smo mukama kada treba da izaberemo fotografije sa jezičkog putovanja My LONDON. Svaka fotografija je draga, svaka priča posebna, svaki događaj nezaboravan. Da li da uzmemo fotke na Milenijumskom mostu ili iz Prirodnjačkog muzeja, Trafalgara, Londonske kule, krstarenja Temzom, a tek one sa ekskurzija u Oksfordu, Brajtonu i Kembridžu… 🙂 Ovaj put izbor je pao na posetu Hajd parku.

Memorijalna fontana Lejdi Di, veštačko jezero Serpentine, Kensington bašte, Albert memorijal, putanja gde se na Olimpijskim igrama 2012. izvodio triatlon i plivački maraton, su samo neka od mesta gde nam je letos srce posebno zaigralo. Jedinstven prikaz ovog divnog dana iz pera našeg vodiča možete videti ovde a radost i osmehe verbalista u nastavku 🙂

Kroz fotografije i putopise smo vam odškrinuli vrata britanske prestonice – predlažemo da nas odmah kontaktirate i učinite da My LONDON postane naš zajednički London kroz obilje znanja, smeha i avanture. Naš prvi polazak je već 30. juna 2019, pridružite nam se!


Discover more from Moja jezička mreža

Subscribe to get the latest posts to your email.

Imate komentar ili pitanje?

Discover more from Moja jezička mreža

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading