Popust za učenje stranih jezika u inostranstvu, promocija Jezik na dar

kursevi stranih jezika i skole jezika u inostranstvu sa jezickom mrezom verbalisti

Približili smo se kraju još jedne veoma uspešne godine. Taj uspeh se ne ogleda samo u brojkama već i u vašim pohvalama i komentarima koje nam šaljete ili ste ostavili na društvenim mrežama. Hvala vama – polaznicima, školama, profesorima jezika, saradnicima i svima koji nas pratite ili ste na neki način učestvovali u radu jezičke mreže.

Pored Malte, Londona, Brajtona, Njujorka i Berlina, najpopularnijim jezičkim destinacijama pridružili su se Toronto, Vankuver, Barselona i Malaga. Konačno su se i „španci“ probudili 🙂  I dalje engleski prednjači kao najtraženiji jezik, mada nije više tako neprikosnoven pošto je višegodišnji rast u učenju nemačkog doveo taj jezik na blisko drugo mesto.

Kada su u pitanju obrazovni trendovi Kanada je napravila pravi bum. Od kako smo pre dve godine sklopili ekskluzivan ugovor o zastupanju najveće škole engleskog jezika u Kanadi – International Language Academy of Canada (ILAC),

Toronto i Vankuver postali su, posle Njujorka, najtraženije jezičke destinacije u Severnoj Americi. Tome je sigurno doprinela američka politika zatvaranja svojih granica i pooštren vizni režim, ali i visok kvalitet života i obrazovanja u Kanadi.

U popularnim programima i kursevima jezika koje ste pohađali ili želeli da pohađate ove godine možete ponovo uživati i naredne i to po starim cenama iz 2018.

Popusti i promocija za ucenje jezika u inostranstvu, VerbalistiNaša tradicionalna praznična promocija „Jezik na dar“ počinje danas i ona glasi: upišite bilo koji program iz ponude jezičke mreže Verbalisti po cenama iz 2018. godine za bilo koji predviđeni datum pohađanja u 2019. godini. Promocija važi za upis do 30. novembra a pod upisom se podrazumeva uplata depozita (ili celog iznosa koštanja programa), potpisivanje ugovora sa odabranim koledžom, a za grupna putovanja letnjih škola i uplata troškova putovanja.

Imajući u vidu da jezičke škole povećaju cene u proseku za 3-7% u odnosu na prethodnu godinu ovom promocijom ostvarujete uštedu između 100-250 evra/dolara/funti u zavisnosti koji program odaberete. Za Božić i Novu godinu, počastite sebe ili poklonite voljenoj osobi jedno uzbudljivo jezičko putovanje 🙂 Opise i cene programa koje obuhvata promocija možete videti ovde ili na linku:

Kursevi jezika u inostranstvu i jezička putovanja

Na linkovima u nastavku izdvajamo najpopularnije letnje škole i jezička putovanja za mlade:

Za odrasle preporučujemo programe stručnog usavršavanja i plaćene radne prakse u Kanadi koje koledž ILAC izvodi u okviru svoje dve škole – School of Business i School of Customer Service.

Za detalje i cene kliknite na linkove u nastavku:

Ukoliko ste zainteresovani za učenje engleskog jezika u Kanadi, promocija „Jezik na dar“ primenjuje se i na dva programa u Torontu i Vankuveru, a detalje možete videti klikom na:

Ne zaboravite da ova promocija traje do 30. novembra, zato preporučujemo blagovremenu odluku. Kontaktirajte nas odmah i odaberite omiljenu jezičku destinaciju i program za 2019. godinu.

Još jednom hvala na poverenju koje ste nam poklonili!

Imate komentar ili pitanje?