Sajam obrazovanja u Berlinu, kruna uspešne godine za PRODIREKT i Verbaliste

Obrazovna manifestacija i sajam ICEF Berlin, Verbalisti

Beograd, 08. novembar, 2017 –  Odmah po povratku sa sajma obrazovanja FEDELE u Španiji, edukativna grupa PRODIREKT i jezička mreža Verbalisti otputovali su u Berlin kako bi osmi put zaredom učestvovali na najvećoj svetskoj obrazovnoj smotri u organizaciji ICEF-a. Sajam se tradicionalno održava u hotelu InterContinental u Berlinu, a tokom tri dana intenzivnih sastanaka učesnici imaju priliku da učvrste postojeću poslovnu saradnju i ustanove nove poslovne odnose. O prestižnosti i kvalitetu ICEF-a govore i ovogodišnje brojke – preko 2500 učesnika iz više od 110 zemalja održalo je oko 27000 sastanaka!

Prethodne, veoma uspešne sajamske godine obavezuju PRODIREKT i jezičku mrežu da i u 2018. budu na visini zadatka. Novine na polju jezičke edukacije rado je prokomentarisala Maja Merdović, menadžer edukativnih programa u kompaniji PRODIREKT:

Prodirekt na sajmu obrazovanja u Berlinu
Maja Merdović i Andrew Hutchinson, suvlasnik i izvršni direktor KINGS EDUCATION

„U domenu jezičke edukacije ostvaren je glavni zadatak – širenje globalne ponude, pa smo u tom smislu dodali nove jezičke destinacije u Torontu, Vankuveru, Sevilji, Palmi i Monpeljeu, o čijim detaljima ćemo vas izvestiti ubrzo na našim medijima. Naša najveća snaga je više od 7.000 zadovoljnih polaznika jezičke mreže za koje svake godine otvorimo vrata najboljih svetskih škola i univerziteta za školovanje po najnižim mogućim cenama“.

Jezička mreža je odnedavno pokrenula i jedinstven program napredne komunikacije na engleskom jeziku pod nazivom Verbalizuj se! Program se izvodi u saradnji sa dve renomirane svestke škole – IELS sa Malte i KINGS EDUCATION iz Velike Britanije. Dejan Trpković, direktor obrazovne grupe PRODIREKT, sa tim u vezi kaže: „Veoma smo ponosni što su kvalitet Verbalizuj se! programa prepoznali i naši dugogodišnji partneri IELS i KINGS, pa se uz njihovu podršku nastava izvodi daleko kvalitetnije. Osim toga, ono što je još važnije, uspeli smo da obezbedimo besplatno jezičko školovanje za nekoliko talentovanih mladih polaznika koji inače ne bi mogli da priušte pohađanje ovakvog programa. Planiramo da uspeh engleskog verbalizovanja uskoro ponovimo i sa srednjoškolcima koji uče nemački i italijanski“.

O ICEFu
ICEF (Međunarodni konsultanti u oblasti edukacije i organizovanja obrazovnih sajmova) okuplja najbolje svetske škole, univerzitete, agente i pružaoce usluga u domenu jezičke edukacije, pomažući im da stvore strateška partnertsva i unaprede kvalitet obrazovanja. Ogranizacije koje su akeditovane od strane ICEF-a prolaze redovne dvogodišnje kontrole kako bi se potvrdila podudarnost sa veoma strogim standardima u pogledu pružanja usluga edukacije. PRODIREKT i jezička mreža Verbalisti među prvima su u regiji jugoistočne Evrope dobili status akreditovanog ICEF agenta, što je nesumnjiva potvrda kvaliteta rada te obrazovne grupe.

Imate komentar ili pitanje?