Kako nam je bilo na FELTOM žurci i zašto su one najbolje na Malti

FELTOM žurka na Malti, Verbalisti
FELTOM – The Federation of English Language Teaching Organisations in Malta

Vodeće škole jezika na Malti su sve zajedno na FELTOM žurkama

Iz japanki, šortseva i kupaćih kostima uskačemo u haljine, sandale, lepe košulje, bermude i espadrile i hitamo ka “Numero Uno” diskoteci gde se održava prva velika FELTOM žurka za tinejdžere.

Odlično organizovano osoblje škole (takozvani activity leaderi) trude se da što pre uđemo na sam događaj kako bismo što duže uživali u đuskanju i svetskim hitovima. Super, sada je 20:00h, imamo dosta vremena za party.

FELTOM žurke na Malti

Veliki prostor, specijalni efekti i DJ garantuju super zabavu!!! Oduševljeno prepoznajemo društvo iz škole i nove drugare koji dolaze iz celog sveta. Neko prepričava dogodovštine sa dosadašnjeg kampa, neko đuska a za neke je ovo prava prilika da se još više zbliže sa svojim simpatijama. Nismo ni znali da nam engleski baš toliko dobro ide, pričamo bez treme i zadrške… možda nas ova žurka stimuliše 🙂

Objašnjavamo Italijanima, kojih su po pravilu najglasniji i ima ih najviše, da je FELTOM zapravo Udruženje škola engleskog jezika na Malti akreditovano od strane malteške vlade i najviših malteških obrazovnih institucija.

Prema zvaničnim podacima na Malti postoji preko 60 škola jezika ali je samo njih 17 steklo status FELTOM člana, a mi ponosno ističemo da škola IELS, koju jezička mreža Verbalisti ekskluzivno zastupa u jugoistočnoj Evropi, nije samo jedna od vodećih na Malti već je i osnivač tog udruženja. FELTOM žurke su najbolje žurke upravo jer okupljaju veliki broj mladih iz raznih jezičkih škola dok je zabava i bezbednost na najvišem nivou.

Zar je već 22:30h? Moramo da se polako grupišemo i napustimo žurku, sutra nas čeka novi dan pun izazova. Kad je sledeća žurka? Ponedeljak, odlično, jedva čekamo jer nam u subotu stižu novi drugari, polaznici jezičke mreže. A kako nam je večeras bilo, pa, najbolje pogledajte sami u ovom kratkom video klipu koji nam je posebno drag 🙂


Ukoliko želiš da osetiš čari letnje škole jezika na Malti klikni ovde ili na link u nastavku za više informacija:

Malta, engleski jezik (12-17 god), IELS

Verbalisti su poznati po lakom učenju jezika kroz zabavu i zanimljivim programima koji najmlađe učenike ostavljaju bez daha – kako zbog stvari koje vide i nauče, tako i zbog akcije i zabave koja ih svake godine očekuje.

PRODIREKT u čijem sastavu se nalazi poslovna grupa i jezička mreža Verbalisti prva je kompanija u jugoistočnoj Evropi koja je još 2009. godine dobila zvaničan status edukatora i agenta dve najznačajnije nezavisne institucije u Evropi – britanske English UK i nemačke ICEF. Pomenuta dva priznanja svojevrsna su garancija našim klijentima i polaznicima o kvalitetu edukativnih usluga i jezičkih programa koje nudimo. Više o našim akreditacijama i profesionalnim članstvima pročitajte ovde.

Imate komentar ili pitanje?