Škole fudbala za pamćenje, Real Madrid 2016

Polaznici jezicke mreze u skoli fudbala Real Madrid

Posebno nam je drago što smo bili u prilici da letos usrećimo naše mlade „kraljevske“ fudbalske fanove. Još uvek se naježimo kada se prisetimo zajedničkog izlaska na teren (mi naravno u svojstvu fotografa 🙂  prilikom posete stadionu Santjago Bernabeu. Pogledali smo se i svi poželeli isto – da jednog dana naše ime stoji u istoriji prvog tima Real Madrida 🙂

Za detalje i cene “kraljevske škole fudbala” kliknite ovde, upis za 2017 sezonu odavno je u toku i za pojedine termine već nema mesta.

Save

PRODIREKT LLC je ovlašćeni i ekskluzivni zastupnik Real Madrid škole fudbala i jezika u Srbiji, Crnoj Gori, Bosni i Hercegovini, Hrvatskoj i Makedoniji.

Verbalisti su brend i poslovna grupa kompanije PRODIREKT LLC, koja je sertifikovan predstavnik i partner elitnih koledža u čuvenim evropskim, američkim i kanadskim univerzitetskim centrima. Upravo u saradnji sa tim vodećim školama jezika nastali su Verbalisti kao regionalna društvena mreža, jedinstvena u jugoistočnoj Evropi. Jezička mreža Verbalisti je i odgovor na rastuću potrebu obezbeđenja regionalnih standarda za usavršavanje stranih jezika.

Jezičku mrežu Verbalisti predvode stručnjaci koji su završili obuku za školske inspektore u organizaciji Evropske asocijacije kvalitetnih jezičkih škola EAQUALS (Evaluation & Accreditation of Quality in Language Services) i koji poseduju više od 20 godina rada u kreiranju, izvođenju i organizovanju obrazovnih programa.

Imate komentar ili pitanje?