Još uvek sanjamo leto…škola engleskog jezika na Malti

letnje-skole-engleskog-jezika-verbalisti

Leto smo odavno ispratili ali osećaj koji je ono donelo je još uvek tu. Prelistavajući albume sa Malte sećamo se trenutaka koji su nas uveseljavali i obeležili boravak na ovom sjajnom ostrvu.

Kursevi engleskog jezika i letnja skola Verbalista na MaltiZnamo da je Zeka najbolji košarkaš, Kenan – najveći zaštitnik devojčica, Lara – prava naša Hermiona, Melita – najlepši osmeh koji se najviše slika, Jovana – najbrži karting vozač na svijet’, Teodora –  pobednik igara bez granica u Popajevom selu, Martin – najveći fan Bitlsa, Petar – najbolji imitator, Anja i Sara – rođeni foto modeli, Timofej i Marija – najlepši par, Ksenija i Dušan – najjače prijateljstvo, Draško – sigurni letnji rođendanac, Jana i Milica – sestre kojima se activity leaderi najviše raduju…Mogli bismo ovako još dugo jer je baš svako od naših mladih polaznika ostavio lep utisak i svoj pečat u našem zajedničkom druženju.

Predlažemo da pogledate ovde foto album na Fejsbuku a ovde na našem portalu kao najavu za još jedno uzbudljivo leto koje smo vam pripremili sa vodećom školom jezika, institutom IELS. Grupe se već formiraju a ranijim upisom obezbeđujete mesto na programu u željenom terminu i daleko povoljniju cenu avio karte. Za upis kliknite ovde ili na link u nastavku:

Sigurnost i podrška polaznika tokom školovanja u inostranstvu su najvažniji, naročito kada su mladi u pitanju, zato sve grupe tinejdžera putuju u pratnji iskusnog profesora ili pratioca koji brine o njima tokom boravka u inostranstvu. Pratilac putuje s grupom, spava u studentskoj rezidenciji, hrani se sa polaznicima i prati ih na vannastavnim aktivnostima i ekskurzijama. Upoznajte se s našim vođama grupa ovde

Verbalisti su poznati po lakom učenju jezika kroz zabavu i zanimljivim programima koji najmlađe učenike ostavljaju bez daha – kako zbog stvari koje vide i nauče, tako i zbog akcije i zabave koja ih svake godine očekuje. Mesta u letnjim školama sa pratiocem grupe najbrže se popune, pa toplo preporučujemo što raniji upis.

Save

Imate komentar ili pitanje?