Zimsko jezičko putovanje u Boston i popust za upis do kraja godine

zimsko-jezicko-putovanje-u-boston-i-popust-za-upis-do-kraja-godine-verbalisti

Zakoračili smo u zimu, posvećujemo se učenju jezika, ali to ne znači da nemamo dovoljno vremena za istraživanje, ili da treba da utonemo u zimski san i prespavamo uzbudljiv snežni repertoar u Bostonu. Polaznici jezičke mreže Verbalisti koji se već nalaze u ovom univerzitetskom gradu na školovanju u Kings Education užurbano se utopljavaju za uživanje na otvorenom, a za vas koji merkate neki od američkih gradova za jezičko usavršavanje preporučujemo hitan upis ovde dok promocija još uvek traje i uživanje u sledećim bostonskim aktivnostima:

Sportski tipovi mogu izabrati klizanje na ledu na čuvenom Frog Pond klizalištu koje se nalazi u najstarijem parku u Americi, zvanom Boston Common. Ukoliko volite malo više uzbuđenja, onda je spust snoubordom niz Vačuset planinu idealna rekreacija za vas – sve u svemu, vaša decembarska misija u Bostonu je da vam bude toplo (barem oko srca) dok uživate u zimskim čarima.

Ako ste pak jedna od osoba koja ceni i voli dobar ritam, u TD Garden areni Bostonskih „kelta“, nastupa Trans Sibirski Orkestar.

Da bi boravak u Bostonu bio kompletan, trebalo bi otići bar na jednu utakmicu mnogobrojnih sportskih ekipa koje potiču iz ovog grada, i zajedno sa lokalnim stanovništvom uneti se u strastveno navijanje za jedan od timova!

Popusti i promocija za ucenje jezika u inostranstvu, VerbalistiKako bismo ulepšali i jezičku stranu vašeg boravka u Bostonu u saradnji sa školom Kings obezbedili smo popust za izvršen upis do 31. decembra. Upišite se na kurseve engleskog jezika po starim cenama iz 2016. za pohađanje programa bilo kada u 2017. godini plus $100 popusta! Za detalje i cene programa kliknite ovde ili na:

Kings je vodeća škola jezika u svetu a programi u Bostonu namenjeni su polaznicima uzrasta 16 i više godina, kao i poslovnim korisnicima.

U nastavku donosimo video prilog koji smo napravili o školi i toj atraktivnoj jezičkoj destinaciji:

Save

Save

Imate komentar ili pitanje?