Jezička mreža Verbalisti ostvarila svoj prvi milion na YouTube-u

Jezicka edukacija i ucenje stranih jezika na internetu, Verbalisti
Kliknite ovde i posetite Verbalists YouTube kanal

Mali broj edukativnih kanala na YouTube-u može da se pohvali popularnošću i reputacijom koju je izgradila jezička mreža Verbalisti. Sa više od 700 pratilaca i preko milion video pregleda medij jezičke mreže je jedan od najposećenijih obrazovnih YouTube kanala u jugoistočnoj Evropi.

Povodom ovog važnog “milionskog” jubileja, Dejan Trpković, direktor kompanije PRODIREKT u čijem vlasništvu su Verbalisti, ističe: “Veliko je zadovoljstvo videti da su prilozi objavljeni na YouTube kanalu jezičke mreže nedavno ostvarili milionsku gledanost i to je možda najbolja vest za nas u ovoj godini. Počastvovani smo tolikom pažnjom i podrškom zaljubljenika u jezike i putovanja; veliko hvala svim posetiocima”.

Ono što YouTube kanal Verbalista čini tako uspešnim jeste element zabave koji polaznici često ne dobijaju u učionici. U tom smislu Dejan Trpković nastavlja: “Zabavni karakter edukativnih sadržaja je veoma bitan ako želite da steknete i zadržite korisnike na svojim medijima, ali je on jednako važan i u procesu edukacije, naročito kada su u pitanju mlađe generacije. Mladi će brzo napustiti neki YouTube kanal ili društvenu mrežu ako im ne ponudite dovoljno zanimljiv i dinamičan sadržaj, dok je učenje daleko efikasnije ako se obrazovanje obavlja na način koji je njima prihvatljiv. Naš veliki uspeh i privilegija za korisnike jezičke mreže je dobijena podrška od poznatih muzičara, glumaca, reditelja, pisaca i umetnika uopšte; oni su svakako u velikoj meri doprineli kvalitetu medijskih sadržaja. Proteklih godina brojni gosti “začinili” su naš YouTube, a ovom prilikom izdvajam legendarnog gitaristu Stenlija Džordana koji nam je preneo svoje jedinstveno iskustvo i viđenje šta je potrebno da bismo uspeli u životu, pevača čuvenog benda The Brand New Heavies Sajmona Bartolomjua i njegovu zanimljivu priču o tome kako se muzika menjala tokom njegove karijere, kao i članove vodećeg britanskog džez benda, Jive Aces, koji su svojim optimizmom i sving muzikom oduševili naše posetioce”.

Verbalisti YouTube kanal je 25. februara zabeležio svoj prvi milion, a danas je već dostigao 1.200.000 video pregleda. Drugi milion izgleda da dolazi još brže za verbaliste.

Autor: Bernice Camilleri; objavljeno 21. marta 2016. u Schools & Agents, vodećoj internet publikaciji u Evropi u oblasti jezičkog obrazovanja.

O jezičkoj mreži Verbalisti

Jezička mreža Verbalisti okuplja zaljubljenike u strane jezike i sve one koji žele da razviju komunikacione veštine; ponudu najpopularnijih programa možete videti ovde a aktuelne promocije ovde

Poslovni ljudi, diplomate, profesori stranih jezika, prevodioci, lingvisti, studenti, instituti i škole stranih jezika, kao i strukovna udruženja, učestvuju u radu Verbalista, s ciljem da razmene iskustva i unaprede kvalitet profesionalnog usavršavanja. Verbalisti su i odgovor na rastuću potrebu obezbeđenja standarda za usavršavanje stranih jezika. U svojstvu ovlašćenog regionalnog zastupnika jezičkih škola i koledža u inostranstvu, a u pojedinim slučajevima i ko-autora, jezičke mreža nudi programe po istim cenama kao i škole, uz mogućnost da polaznici ostvare dodatne popuste kao njeni članovi.

Pozdrav od Vlatka Stefanovskog

 

Simon Bartholomew, The Brand New Heavies:

“Keep communicating and let the Verbalists be your guide”


Discover more from Moja jezička mreža

Subscribe to get the latest posts to your email.

Imate komentar ili pitanje?

Discover more from Moja jezička mreža

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading