Popularna škola tenisa i jezika Nike sa čuvenim trenerom

Skole tenisa i teniski kampovi, Verbalisti

Kao vodećoj obrazovnoj grupi u regionu, jezičkoj mreži Verbalisti povereno je 2013. godine ekskluzivno pravo zastupanja za područje Balkana škola engleskog jezika i tenisa NIKE u Velikoj Britaniji. Saradnja sa NIKE je od samog početka bila uspešna. Proteklih godina naši polaznici vraćali su se oduševljeni iz Engleske, a mi smo njihova iskustva prenosili i drugim članovima jezičke mreže u video klipovima i foto albumima objavljenim na našoj Facebook strani (pogledajte ovde) i na portalu verbalisti.com.

Nakon što smo u decembru postavili nove video priloge, kao i vest da će se u 2016. godini zbog svoje popularnosti NIKE teniski kampovi održati na čak tri sjajne lokacije u Engleskoj, stigao je veći broj vaših upita sa molbom da ove godine organizujemo i jedan termin koji bi podrazumevao boravak mladih tenisera na kampu sa pratiocem grupe jezičke mreže. Vašu želju ispunjavamo i to sa jednim velikim bonusom 🙂

NIKE KAMP SA TENISKIM TRENEROM KAO PRATIOCEM GRUPE – TERMIN: 1. AVGUST, 2 NEDELJE

Termin sa teniskim stručnjakom kao pratiocem grupe - od 1-14. avgusta, Bradfield College
Termin sa teniskim stručnjakom kao pratiocem grupe – od 1-14. avgusta, Bradfield College

Sa posebnim zadovoljstvom najavljujemo da je veoma cenjeni teniski trener i sportski stručnjak Dejan Simić postao član našeg tima (za njegovu kratku profesionalnu biografiju kliknite ovde). Dejan će u narednom periodu koordinirati rad popularnih sportskih kampova u ponudi jezičke mreže Verbalisti a u terminu od 1. avgusta voditi i grupu mladih tenisera tokom njihovog dvonedeljnog boravka u kampu smeštenom u predivnom “hari-poterovskom” okruženju koledža Bradfield kraj Londona. Iako se sve NIKE škole tenisa izvode sa vodećim, iskusnim i međunarodno sertifikovanim trenerima, prisustvo Dejana Simića, kao stručnjaka koji je tokom svoje karijere trenirao preko 2.000 mladih tenisera i bio mentor za više od 100 teniskih trenera, garantuje još prisniji rad sa našim polaznicima na terenima u Bradfieldu.

Sportski kampovi i škole jezika u ponudi Verbalista mnogo su više od kvalitetnog sportskog podučavanja i lakog učenja engleskog jezika, pa tako i NIKE kampovi pružaju priliku mladima da sklope prijateljstva i dožive nešto što će pamtiti celog života. Namenjeni su dečacima i devojčicama uzrasta 10 do 17 godina koji žele da unaprede znanje engleskog jezika dok treniraju tenis pod okriljem najčuvenije sportske marke.

Za detaljan opis, termine, cene programa i kako da se upišete kliknite ovde ili na link u nastavku:

VAŽNO OBAVEŠTENJE: Za dvonedeljni kamp sa teniskim trenerom Dejanom Simićem kao pratiocem grupe, koji se izvodi od 1. do 14. avgusta, obezbeđeno je samo 10 mesta; zato pozivamo naše polaznike iz Srbije, Crne Gore, Bosne, Hrvatske i Makedonije da se što pre prijave za ovaj jedinstven program.

Tennis camp Nike with the language network Verbalisti

Jezičku mrežu Verbalisti predvode stručnjaci koji su završili obuku za školske inspektore u organizaciji Evropske asocijacije kvalitetnih jezičkih škola EAQUALS (Evaluation & Accreditation of Quality in Language Services) i koji poseduju više od 20 godina rada u kreiranju, izvođenju i organizovanju obrazovnih programa. Vi sarađujete sa međunarodno priznatom edukativnom grupom a ne turističkom agencijom.

Kompanija PRODIREKT LLC, vlasnik jezičke mreže Verbalisti, ovlašćeni je agent i ekskluzivni zastupnik škole tenisa NIKE za područje Srbije, Crne Gore, Bosne i Hercegovine, Hrvatske i Makedonije. PRODIREKT LLC je prva kompanija u regionu jugoistočne Evrope koja je dobila akreditaciju za organizaciju jezičke edukacije i programa radne prakse u inostranstvu od strane dve najznačajnije organizacije u Evropi — britanske English UK i nemačke ICEF, koje ujedno kontrolišu rad i izdaju akreditacije koledžima i jezičkim školama širom sveta.

Imate pitanje ili želite da se prijavite za NIKE teniski kamp? Kontaktirajte nas ili pošaljite svoj komentar/pitanje popunjavanjem formulara u nastavku:

Save

Imate komentar ili pitanje?