Popularna škola tenisa i jezika Nike sa čuvenim trenerom

Skole tenisa i teniski kampovi, Verbalisti

Kao vodećoj obrazovnoj grupi u regionu, jezičkoj mreži Verbalisti povereno je 2013. godine ekskluzivno pravo zastupanja za područje Balkana škola engleskog jezika i tenisa NIKE u Velikoj Britaniji. Saradnja sa NIKE je od samog početka bila uspešna. Proteklih godina naši polaznici vraćali su se oduševljeni iz Engleske, a mi smo njihova iskustva prenosili i drugim članovima jezičke mreže u video klipovima i foto albumima objavljenim na našoj Facebook strani (pogledajte ovde) i na portalu verbalisti.com.

Nakon što smo u decembru postavili nove video priloge, kao i vest da će se u 2016. godini zbog svoje popularnosti NIKE teniski kampovi održati na čak tri sjajne lokacije u Engleskoj, stigao je veći broj vaših upita sa molbom da ove godine organizujemo i jedan termin koji bi podrazumevao boravak mladih tenisera na kampu sa pratiocem grupe jezičke mreže. Vašu želju ispunjavamo i to sa jednim velikim bonusom 🙂

NIKE KAMP SA TENISKIM TRENEROM KAO PRATIOCEM GRUPE – TERMIN: 1. AVGUST, 2 NEDELJE

Termin sa teniskim stručnjakom kao pratiocem grupe - od 1-14. avgusta, Bradfield College
Termin sa teniskim stručnjakom kao pratiocem grupe – od 1-14. avgusta, Bradfield College

Sa posebnim zadovoljstvom najavljujemo da je veoma cenjeni teniski trener i sportski stručnjak Dejan Simić postao član našeg tima (za njegovu kratku profesionalnu biografiju kliknite ovde). Dejan će u narednom periodu koordinirati rad popularnih sportskih kampova u ponudi jezičke mreže Verbalisti a u terminu od 1. avgusta voditi i grupu mladih tenisera tokom njihovog dvonedeljnog boravka u kampu smeštenom u predivnom “hari-poterovskom” okruženju koledža Bradfield kraj Londona. Iako se sve NIKE škole tenisa izvode sa vodećim, iskusnim i međunarodno sertifikovanim trenerima, prisustvo Dejana Simića, kao stručnjaka koji je tokom svoje karijere trenirao preko 2.000 mladih tenisera i bio mentor za više od 100 teniskih trenera, garantuje još prisniji rad sa našim polaznicima na terenima u Bradfieldu.

Sportski kampovi i škole jezika u ponudi Verbalista mnogo su više od kvalitetnog sportskog podučavanja i lakog učenja engleskog jezika, pa tako i NIKE kampovi pružaju priliku mladima da sklope prijateljstva i dožive nešto što će pamtiti celog života. Namenjeni su dečacima i devojčicama uzrasta 10 do 17 godina koji žele da unaprede znanje engleskog jezika dok treniraju tenis pod okriljem najčuvenije sportske marke.

Za detaljan opis, termine, cene programa i kako da se upišete kliknite ovde ili na link u nastavku:

VAŽNO OBAVEŠTENJE: Za dvonedeljni kamp sa teniskim trenerom Dejanom Simićem kao pratiocem grupe, koji se izvodi od 1. do 14. avgusta, obezbeđeno je samo 10 mesta; zato pozivamo naše polaznike iz Srbije, Crne Gore, Bosne, Hrvatske i Makedonije da se što pre prijave za ovaj jedinstven program.

Tennis camp Nike with the language network Verbalisti

Jezičku mrežu Verbalisti predvode stručnjaci koji su završili obuku za školske inspektore u organizaciji Evropske asocijacije kvalitetnih jezičkih škola EAQUALS (Evaluation & Accreditation of Quality in Language Services) i koji poseduju više od 20 godina rada u kreiranju, izvođenju i organizovanju obrazovnih programa. Vi sarađujete sa međunarodno priznatom edukativnom grupom a ne turističkom agencijom.

Kompanija PRODIREKT LLC, vlasnik jezičke mreže Verbalisti, ovlašćeni je agent i ekskluzivni zastupnik škole tenisa NIKE za područje Srbije, Crne Gore, Bosne i Hercegovine, Hrvatske i Makedonije. PRODIREKT LLC je prva kompanija u regionu jugoistočne Evrope koja je dobila akreditaciju za organizaciju jezičke edukacije i programa radne prakse u inostranstvu od strane dve najznačajnije organizacije u Evropi — britanske English UK i nemačke ICEF, koje ujedno kontrolišu rad i izdaju akreditacije koledžima i jezičkim školama širom sveta.

Imate pitanje ili želite da se prijavite za NIKE teniski kamp? Kontaktirajte nas ili pošaljite svoj komentar/pitanje popunjavanjem formulara u nastavku:

Save


Discover more from Moja jezička mreža

Subscribe to get the latest posts to your email.

Imate komentar ili pitanje?

Discover more from Moja jezička mreža

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading