Promocija za kurseve engleskog jezika sa pratnjom u Londonu i Njujorku

Teen grupa Verbalista koja je učila engleski u Londonu

EarlyBird popusti na kurseve jezika, VerbalistiPopusti i promocija za ucenje jezika u inostranstvu, VerbalistiMeđu najatraktivnijim programima za mlade koji se izvode sa pratiocem grupe su letnje škole jezika u Londonu i Njujorku, pre svega, jer predstavljaju idealan spoj kvalitetne nastave sa vannastavnim aktivnostima koje najmlađe polaznike jezičke mreže ostavljaju bez daha. Za uspešan početak godine, u saradnji sa školom LAL, proširujemo akciju “Early-bird popust” na njihove kampove u Londonu i Njujorku.

I ovde važi pravilo „ko rano rani, dve sreće grabi“, pa tako ako se upišete i izvršite uplatu depozita ili celokupne cene programa do 29. februara, pored mesta na programu, ugrabićete i popust od čak 100 evra 🙂  Za vaš put u London ili Njujork izaberite gnezdo jezičke mreže do 29. februara i mi ćemo vaše putovanje dodatno ulepšati sa:

100 EVRA POPUST PLUS

  • Polaznici sa pratiocem grupe, Verbalistiza London – cena grupnog putovanja, koja uključuje aerodromske transfere, za izvršen upis do 31. januara iznosi 440 evra (cena grupnog putovanja nakon 31. januara varira u odnosu na raspoloživost mesta i kreće se u rasponu od 450 do 540 evra).
  • za Njujork – putno osiguranje uključeno u cenu programa

Sve škole i koledži, koji su deo jezičke mreže Verbalisti, poseduju međunarodne akreditacije i rangirani su u samom vrhu po kvalitetu nastave i vannastavnih aktivnosti. To je slučaj i sa britanskom obrazovnom grupom LAL koja važi za jednog od najvećih i najboljih jezičkih edukatora za mlade u svetu i čiji lanac škola se nalazi u sastavu poznate nemačke grupacije i vodećeg evropskog turističkog operatera FTI sa sedištem u Minhenu. Verbalisti su ekskluzivni zastupnik za područje jugoistočne Evrope LAL jezičkih kampova u Engleskoj, Americi i na Malti .

U toku je upis za letnje škole engleskog jezika sa pratnjom u dva najpopularnija grada na svetu – Londonu i Njujorku.

LONDON, letnja škola engleskog jezika (11-17 god)

Ricmond, LondonLetnji kamp u Londonu organizuje se u čuvenom koledžu St Mary’s University u Tvikenamu, mestu koje se nalazi odmah pored reke Temze, poznatom po divnim parkovima i bezbednom okruženju. Univerzitet poseduje moderno opremljene učionice, amfiteatre, zajedničke prostorije za poslepodnevne i večernje aktivnosti, kafe klub i školski restoran. Kampus takođe raspolaže sa izvanrednim sportskim terenima i okružen je prostranim zelenim površinama.

Nedaleko od kampusa nalazi se Ričmond, jedan od najlepših i najprestižnijih krajeva Londona, prošaran bajkovitim šetalištima pored reke Temze i cvetnim pabovima koji u kasnim popodnevnim časovima i noću žive punim plućima. Mnogi mladi iz drugih krajeva Londona često dolaze u Ričmond na zabavu, dok oni drugi malo stariji ne propuštaju da se s vremena na vreme tokom vikenda opuste u suncem obasjanim baštama brojnih pabova i restorana.

Jedno leto u školi jezika LAL u Londonu

_

NJUJORK, letnja škola engleskog jezika (13-18 god)

Letnja skola jezika odrzava se u prostorijama Univerziteta Fordam (Fordham University)Letnja škola jezika u Njujorku organizuje se u prostorijama vodećeg američkog univerziteta Fordam čiji poslediplomski programi iz finansija su rangirani među dvadeset najboljih u SAD. Veoma moderno opremljen Rose Hill kampus univerziteta nalazi se u neposrednoj blizini predivne Botaničke bašte i Zoološkog vrta, na samo 17 minuta vožnje metroom do strogog centra Menhetna. Univerzitet čak ima i svoju metro stanicu na ekspresnoj liniji Lexington Avenue koja vodi do popularnih njujorških mesta, kao što su Jenki stadion, Central park i Peta avenija.

Pored nivoa znanja, kriterijum za formiranje razreda je i uzrast, tako da se u jednoj grupi nalaze polaznici približno istog znanja i godina. Nastavni program uključuje vežbe konverzacije kroz igranje uloga (role play) i diskusije, kao i vežbe slušanja i čitanja.

Letnja škola koncipirana je tako da mladi uče engleski kroz kontekst, koristeći jezik u realnim životnim situacijama. Zato su vannastavne i zabavne aktivnosti pažljivo isplanirane i zauzimaju centralno mesto u učenju, ali i brzom prilagođavanju polaznika međunarodnom okruženju u školi i van nje. Na kraju kursa, svi polaznici dobijaju sertfikat o odslušanom kursu sa jasno naznačenim nivoom znanja.

Jedno leto u školi jezika LAL u Njujorku

Pogledajte ostale najpopularnije programe i jezička putovanja Verbalista ovde.

Verbalisti su društvena mreža i poslovna grupa kompanije PRODIREKT LLC, koja je predstavnik i u većini slučajeva regionalni ekskluzivni zastupnik elitnih koledža i škola u svetu. PRODIREKT LLC je prva kompanija u regionu jugoistočne Evrope koja je dobila akreditaciju za organizaciju jezičke edukacije i programa radne prakse u inostranstvu od strane dve najznačajnije organizacije u Evropi — britanske English UK i nemačke ICEF, koje ujedno kontrolišu rad i izdaju akreditacije koledžima i jezičkim školama širom sveta.

Verbaliste predvode stručnjaci koji su završili obuku za školske inspektore u organizaciji Evropske asocijacije kvalitetnih jezičkih škola EAQUALS (Evaluation & Accreditation of Quality in Language Services) i koji poseduju više od 20 godina rada u kreiranju, izvođenju i organizovanju obrazovnih programa.

Sarađujući s nama, vi direktno sarađujete s koledžom koji organizuje nastavu u inostranstvu. Jezičke programe upisujete po istim, a tokom određenih promocija, čak i po nižim cenama od onih koje je objavio strani koledž ili edukator.


Discover more from Moja jezička mreža

Subscribe to get the latest posts to your email.

Imate komentar ili pitanje?

Discover more from Moja jezička mreža

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading