Partnerstvo jezičke mreže Verbalisti sa beogradskom školom tenisa Monolith, popust za NIKE teniski kamp u Engleskoj

Tennis camp Nike with the language network Verbalisti

Najmlađi teniseri iz regiona jugoistočne Evrope pre dve godine dobili su jedinstvenu priliku zahvaljujući jezičkoj mreži Verbalisti da se usavršavaju u prestižnoj školi tenisa i engleskog jezika NIKE u Velikoj Britaniji. Verbalisti su ekskluzivni zastupnik NIKE škole tenisa, jednog od najboljih sportskih kampova u svetu, u Srbiji, Crnoj Gori, Bosni i Hercegovini, Hrvatskoj i Makedoniji. Kao idealna veza i logična nadogradnja sportskom i jezičkom usavršavanju mladih tenisera u pomenutim zemljama, posebno nam je zadovoljstvo da objavimo prva partnerstva i sa najboljim školama tenisa u regionu.

Početkom aprila kompanija PRODIREKT LLC, u čijem vlasništvu se nalazi jezička mreža Verbalisti, sklopila je partnerstvo sa školom tenisa Monolith u Beogradu. Teniski klub Monolith osnovan je 1993. godine i nalazi se na Vračaru. Poznat po kvalitetnim treninzima za mlade, Monolith poseduje odlične terene u samom centru Beograda, a polaznicima i njihovim roditeljima na raspolaganju su i izvanredne klupske prostorije za odmor i razonodu.

Popusti i promocija za ucenje jezika u inostranstvu, VerbalistiPočetak saradnje sa teniskim klubom Monolith obeležavamo na pravi način – najmlađim teniserima te škole, uzrasta od 10 do 17 godina, odobravamo popust za upis do 15. maja od 100 evra. Za detalje, cene, slike i video priloge NIKE škole tenisa kliknite ovde ili na link u nastavku:

Upišite vašeg najmlađeg člana porodice u školu tenisa MONOLITH
Upišite vašeg najmlađeg člana porodice u školu tenisa MONOLITH

Kliknite ovde za 2015 BROŠURU ŠKOLE TENISA NIKE

NIKE teniski kamp i škola jezika, koji se održavaju u julu i avgustu u okviru kampusa vodećeg britanskog koledža – Bradfield College, mnogo su više od kvalitetnog teniskog podučavanja i lakog učenja engleskog jezika. NIKE kampovi pružaju priliku mladima da sklope prijateljstva i dožive nešto što će pamtiti celog života. Mogu se upisati svi polaznici, bez obzira na ispoljeni talenat i nivo teniskog znanja. Nivo znanja engleskog jezika takođe nije bitan, jer je učenje tog jezika jedan od glavnih ciljeva kampa pa su mladi s početnim znanjem engleskog jezika takođe dobrodošli.

U toku je i upis najmlađih tenisera uzrasta od 4 do 10 godina u klub Monolith, a detaljnije informacije kako da upišete vaše dete možete dobiti na njihove telefone +381-11 3087 287 i +381-63 305 880, ili ako ih posetite lično na adresi Južni Bulevar 69, Beograd.

 

Kompanija PRODIREKT LLC, vlasnik regionalne jezičke mreže Verbalisti, je 2013. godine nakon striktne kontrole svog poslovanja od strane NIKE i britanske grupe CMT Learning, kao i ostvarenih odličnih rezultata u prethodnim godinama, dobila ekskluzivno pravo zastupanja prestižnih NIKE teniskih kampova i škola jezika koji se nalaze u Velikoj Britaniji. Ekskluzivno zastupstvo odnosi se na Srbiju, Crnu Goru, Bosnu i Hercegovinu, Hrvatsku i Makedoniju, a dobijeno je i pravo generalnog zastupanja u ostalim zemljama u svetu.

Imate pitanje ili želite da se prijavite za NIKE teniski kamp? Kontaktirajte nas ili pošaljite svoj komentar/pitanje popunjavanjem formulara u nastavku:


Discover more from Moja jezička mreža

Subscribe to get the latest posts to your email.

Imate komentar ili pitanje?

Discover more from Moja jezička mreža

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading