Elena Risteska i Verbalisti, ljubav na prvi pogled

Elena Risteska je zaljubljena u italijanski pa smo je zamolili da za jezičku mrežu otpeva nešto na italijanskom jeziku…poslušajte:

Elena Risteska: Italijanski – ljubav na prvi pogled
Makedonska pevacica Elena Risteska sa Verbalistima

Jezička mreža Verbalisti
Intervju s popularnom makedonskom pevačicom Elenom Risteskom
Kancelarija kompanije PRODIREKT u Skoplju, septembar 2011.

Elena Risteska is currently competing in the popular interactive reality television series Your Face Sounds Familiar, broadcasted on Prva Televizija. Elena is a Macedonian singer and song-writer. She represented Macedonia in the Eurovision Song Contest 2006, held in Athens, with the song Ninanajna, and finished 12th. That is the best result made by Macedonia in the Eurovision Song Contest ever.

Verbalisti su brend i poslovna grupa kompanije PRODIREKT LLC, koja je sertifikovan predstavnik i partner elitnih koledža u čuvenim evropskim, američkim i kanadskim univerzitetskim centrima. Upravo u saradnji s tim vodećim školama jezika nastali su Verbalisti kao regionalna društvena mreža, jedinstvena u jugoistočnoj Evropi. Verbalisti su i odgovor na rastuću potrebu obezbeđenja regionalnih standarda za usavršavanje stranih jezika.

Jezička mreža Verbalisti broji preko 100.000 članova na Facebooku i najveća je društvena jezička mreža u jugoistočnoj Evropi. Kliknite ovde i pridružite nam se.

JEZIČKA PUTOVANJA I KURSEVI JEZIKA – za jezičke programe za sve uzraste i namene kliknite ovde

PRODIREKT LLC je prva kompanija u regionu jugoistočne Evrope koja je još 2009. godine dobila međunarodnu akreditaciju za organizaciju jezičke edukacije i programa radne prakse u inostranstvu od strane dve najznačajnije organizacije u Evropi — britanske English UK i nemačke ICEF, koje ujedno kontrolišu rad i izdaju akreditacije koledžima i jezičkim školama širom sveta.

Budite i vi jedan od 7.000+ zadovoljnih polaznika jezičke mreže 🙂

Imate komentar ili pitanje?