Kursevi ruskog jezika

kursevi-ruskog-jezika

Potvrda kvaliteta rada i kredibiliteta jezičke mreže Verbalisti nalazi se u njenim brojnim partnerstvima i ekskluzivnim zastupstvima najboljih koledža i škola jezika u svetu. Jedno od prvih partnerstva jezičke mreže bilo je sa vodećom školom jezika u Rusiji, Liden i Denc (Liden & Denz) koja ima jezičke centre u Moskvi, Sankt Peterburgu i Rigi.

Škola nudi standardni kurs opšteg ruskog jezika u grupama od najviše 12 polaznika, s fondom od 20 časova nedeljno. Ukoliko želite brže napredovanje i spremni ste da uložite više truda i energije, predlažemo vam intenzivan kurs ruskog jezika od 25 časova nedeljno. Postoji mogućnost pohađanja kurseva poslovnog ruskog, zatim executive, jedan-na-jedan, kao i raznih specijalističkih programa (naftna industrija, muzika, književnost…), čije cene dostavljamo nakon što od vas dobijemo precizan zahtev.

U nastavku donosimo video priloge škola ruskog jezika u Sankt Peterburgu i Moskvi.

KURSEVI RUSKOG JEZIKA U SANKT PETERBURGU

Kliknite ovde ili na link u nastavku i pogledajte opis programa i cene:

Zgrada koledža nalazi se u istorijskom centru Sankt Peterburga, u neposrednoj blizini Nevskog prospekta; raspolaže sa petnaest moderno opremljenih učionica, kafeterijom i studentskom sobom koja je i WiFi zona.

_KURSEVI RUSKOG JEZIKA U MOSKVI

Kliknite ovde ili na link u nastavku i pogledajte opis programa i cene:

Znanje ruskog usavršavate u školi u centru Moskve koja raspolaže sa deset moderno opremljenih učionica.

Sarađujući s nama, vi direktno sarađujete s koledžom koji organizuje nastavu u inostranstvu. U svojstvu ovlašćenog regionalnog zastupnika najboljih škola u svetu, i u pojedinim slučajevima ko-autora jezičkih progama, pružamo mogućnost upisa po istim cenama koje su objavili koledži, uz mogućnost da ostvarite dodatne popuste kao član jezičke mreže. Pored toga, s vodećim stručnjacima u edukaciji i akreditovanom jezičkom mrežom Verbalisti dobijate potrebnu fleksibilnost i pouzdanost pri izboru programa, vannastavnih aktivnosti i smeštaja, kao i u samoj organizaciji putovanja; još neke prednosti usavršavanja preko jezičke mreže možete pročitati ovde.

Verbalisti su brend i poslovna grupa kompanije PRODIREKT LLC, koja je sertifikovan predstavnik i partner elitnih, akreditovanih univerziteta i škola u čuvenim evropskim, američkim i kanadskim univerzitetskim centrima. Upravo u saradnji sa tim vodećim školama jezika nastali su Verbalisti kao regionalna društvena mreža, jedinstvena u jugoistočnoj Evropi. Verbalisti su i odgovor na rastuću potrebu obezbeđenja regionalnih standarda za usavršavanje stranih jezika.

PRODIREKT LLC je prva kompanija u regionu jugoistočne Evrope koja je dobila akreditaciju za organizaciju jezičke edukacije i programa radne prakse u inostranstvu od strane dve najznačajnije organizacije u Evropi — britanske English UK i nemačke ICEF, koje ujedno kontrolišu rad i izdaju akreditacije koledžima i jezičkim školama širom sveta.

Imate pitanje u vezi sa učenjem ruskog jezika u Moskvi ili Sankt Peterburgu? Želite detaljnije informacije? Kontaktirajte nas ili pošaljite svoj komentar/pitanje popunjavanjem formulara u nastavku:

Save

Imate komentar ili pitanje?