Kursevi nemačkog jezika u Nemačkoj i Austriji

Skole nemackog jezika u Nemackoj, Verbaliti u Berlinu

NEMAČKI U BERLINU

Dugogodišnji partner jezičke mreže Verbalisti škola GLS čak tri puta je proglašena za najbolju jezičku školu u Nemačkoj od strane LTM Language Travel Magazine – 2008, 2010. i 2012. godine. GLS je i jedina škola u Evropi koja poseduje prestižni kampus površine 9.000 kvadratnih metara.

Za detalje programa i cene kliknite na link željenog programa u nastavku:

Nemački u Berlinu za odrasle i poslovni nemački

Berlin, opšti kursevi i poslovni nemački, GERMAN LANGUAGE SCHOOL (GLS) – klikni ovde

Nemački u Berlinu za mlade

Berlin, nemački jezik, Berlin College (16-19 god), GERMAN LANGUAGE SCHOOL (GLS) – klikni ovde
Berlin, nemački jezik, sportski kamp za mlade (13-17 godina), GERMAN LANGUAGE SCHOOL (GLS) – klikni ovde
Berlin Intensive, nemački jezik (14-17 god), GLS – kliknite ovde

_

_

NEMAČKI U BEČU

Nemački u Beču za odrasle i poslovni nemački

Beč, opšti kursevi i poslovni nemački, ActiLingua – klikni ovde

Nemački u Beču za mlade

Beč, nemački jezik (16-19 god), ActiLingua – klikni ovde 
Beč, letnja škola nemačkog jezika (12-17 god), ActiLingua – klikni ovde

Sarađujući s nama, vi direktno sarađujete s koledžom koji organizuje nastavu u inostranstvu. U svojstvu ovlašćenog regionalnog zastupnika najboljih škola u svetu, a u pojedinim slučajevima i ko-autora jezičkih progama, pružamo mogućnost upisa po istim cenama koje su objavili koledži, uz mogućnost da ostvarite dodatne popuste kao član jezičke mreže. Pored toga, s vodećim stručnjacima u edukaciji i akreditovanom jezičkom mrežom Verbalisti dobijate potrebnu fleksibilnost i pouzdanost pri izboru programa, vannastavnih aktivnosti i smeštaja, kao i u samoj organizaciji putovanja; dodatne prednosti profesionalnog usavršavanja preko jezičke mreže možete pročitati ovde.

Verbalisti su brend i poslovna grupa kompanije PRODIREKT LLC, koja je sertifikovan predstavnik i partner elitnih, akreditovanih univerziteta i škola u čuvenim evropskim, američkim i kanadskim univerzitetskim centrima. Upravo u saradnji sa tim vodećim školama jezika nastali su Verbalisti kao regionalna društvena mreža, jedinstvena u jugoistočnoj Evropi. Verbalisti su i odgovor na rastuću potrebu obezbeđenja regionalnih standarda za usavršavanje stranih jezika.

PRODIREKT LLC je prva i za sad jedina kompanija u regionu jugoistočne Evrope koja je dobila akreditaciju za organizaciju jezičke edukacije i programa radne prakse u inostranstvu od strane dve najznačajnije organizacije u Evropi — britanske English UK i nemačke ICEF, koje ujedno kontrolišu rad i izdaju akreditacije koledžima i jezičkim školama širom sveta.

Imate pitanje ili želite da se prijavite za neki od ponuđenih programa? Kontaktirajte nas ili pošaljite svoj komentar/pitanje popunjavanjem formulara u nastavku:

Save

Save

Један одговор на „Kursevi nemačkog jezika u Nemačkoj i Austriji“

Imate komentar ili pitanje?