Želite da budete pratilac grupa i saradnik najboljih jezičkih škola u inostranstvu – prijavite se

U svojoj osmoj godini postojanja društvena mreža Verbalisti posluje kao jedna od najuticajnijih jezičkih obrazovnih grupa u jugoistočnoj Evropi. Ono po čemu smo postali prepoznatljivi su regionalna ekskluzivna zastupstva vodećih koledža i univerziteta u svetu. Posebno nam je drago da su kvalitet našeg rada krajem prošle godine prepoznale i dve najprestižnije robne marke u svetu – NIKE i MANCHESTER UNITED, koje su jezičkoj mreži Verbalisti poverile ekskluzivno zastupstvo za jugoistočnu Evropu njihovih sportsko-jezičkih kampova u Engleskoj – pogledajte Manchester United kamp ovde a Nike ovde.

Facebook poslovna strana VerbalistaZa 2014. godinu kreirali smo 67 programa usavršavanja 7 svetskih jezika u 12 zemalja a ubrzan rast poslovanja doveo je do potrebe širenja mreže saradnika i pratioca grupa. Jezička mreža prima prijave za sezonu 2014 i to za:

  • Vodiči na jezičkim putovanjima za odrasle – pojavljujete se u ulozi vodiča i pratioca grupe naših prepoznatljivih jezičkih putovanja. Svake godine dodajemo nove atraktivne destinacije. Postojeću ponudu možete pogledati ovde.
  • Pratioci grupa – zainteresovani ste da se prijavite za posao pratioca neke od naših grupa maloletnih polaznika u inostranstvu? Pošaljite nam vašu poslovnu biografiju i kraće pismo u kom ćete opisati iskustvo koje ste stekli u radu s mladima na recruiter@prodirekt.net a mi ćemo rado razmotriti i ovaj vid saradnje.
  • Regionalni koordinatori – Prodirekt u 2014. godini nastavlja sa širenjem mreže koordinatora u Srbiji koji će biti zaduženi za predstavljanje edukativnih programa, regrutovanje polaznika, kao i podršku klijentima u regionu/gradu regionalnog koordinatora. Ukoliko imate aktivan kontakt s većim brojem polaznika, školama jezika i/ili obrazovnim institucijama i želite da postanete naš regionalni koordinator, molimo vas da nam dostavite vašu poslovnu biografiju i kraće pismo na recruiter@prodirekt.net.
  • Saradnja po pitanju predstavljanja jezičkih programa u inostranstvu – pripremili smo razne stimulativne pakete za saradnike i predavače/profesore stranih jezika. Bilo da ste privatni profesor stranog jezika, vlasnik škole stranog jezika ili da sa nama želite da sarađujete po pitanju predstavljanja programa jezičke mreže Verbalisti vašim učenicima u školama, univerzitetima i institutima u kojima predajete, javite nam se.
  • Internship – Na početku ste karijere i želite da se uključite u rad jezičke mreže radi sticanja iskustva i mogućnosti da vaša praksa kasnije preraste u privremeno ili stalno angažovanje – vaš CV na engleskom jeziku pošaljite na recruiter@prodirekt.net

Ukoliko ste zainteresovani za neku od navedenih opcija saradnje, kontaktirajte nas na recruiter@prodirekt.net, navedite koji vid saradnje predlažete i mi ćemo odmah razmotriti vaš predlog i/ili CV. Prijave iz svih zemalja Balkana su dobrodošle.

Polaznici letnjih skola jezika Verbalista

Uspeh pretvoren u brojke

Strategija kombinacije kvalitetnih jezičkih putovanja i programa sa učenjem stranih jezika kroz iskustvo i zabavu dobila je svoju potvrdu u novim poslovnim uspesima, pa je tako 2013-ta bila još jedna rekordna godina po broju polaznika, sa godišnjim rastom od čak 73%. Najveći broj polaznika u 2013. godini bio je iz Srbije, njih 44%, zatim iz Crne Gore (21%), Bosne i Hercegovine (17%), Makedonije (11%), i iz Hrvatske i ostalih zemalja (7%). Broj članova jezičke mreže nedavno je premašio i magičnu cifru od 100.000 dok su video prilozi na kanalu YouTube za manje od 3 godine pregledani više od 700.000 puta.

Vi – saradnici, pratioci grupa, predavači, nastavnici i profesori sa prostora bivše Jugoslavije posebno ste zaslužni za uspeh jezičke mreže. Hvala vam puno!

Obrazovna grupa PRODIREKT je prva u regionu jugoistočne Evrope dobila akreditaciju za organizaciju jezičke edukacije i programa radne prakse u inostranstvu od strane dve najznačajnije organizacije u Evropi — britanske English UK i nemačke ICEF, koje ujedno kontrolišu rad i izdaju akreditacije koledžima i jezičkim školama širom sveta. Jezička mreža Verbalisti je deo grupe Prodirekt i nastala je u saradnji s prestižnim koledžima u svetskim univerzitetskim centrima poput Oksforda i Kembridža u cilju pružanja usluga učenja stranih jezika i profesionalnog usavršavanja u inostranstvu.

Gospodar Jevremova 9a, Belgrade, Serbia

Imate komentar ili pitanje?