FuNTASTIČNA letnja škola engleskog na Malti

Letnja škola engleskog na Malti – Student Spotlight

Alan Ford bi rekao „Nije važno učestvovativažno je pobediti,“ a mi kažemo „Važno je učestvovati i zadržati pobednički duh“ 🙂

Letnja škola engleskog na Malti, Verbalisti u akciji

Naša muška fudbalska ekipa, iako poražena od „francuza“, zadržala je dobro raspoloženje i pokazala da su iznikli u prave „verbaliste“ sa odličnom sposobnošću komunikacije.

PROČITAJTE VIŠE OVDE

Studiranje u Kanadi – Dream Big stipendije

Studiranje u Kanadi – Dream Big stipendije

Stipendije za studiranje u Kanadi

Sa velikim zadovoljstvom donosimo lepe vesti za one koji žele da steknu kvalitetno obrazovanje i da kroz rad tokom studiranja i/ili nakon diplomiranja ostvare odličnu osnovu za podnošenje zahteva za kanadsku useljeničku vizu. Sjajne vesti odnose se na nedavno uvedene imigracione mere Vlade Kanade, kao i na Dream Big stipendije koje smo obezbedili za naše polaznike.

PROČITAJTE VIŠE OVDE

Program usavršavanja poslovnog engleskog kroz besplatne onlajn radionice

Practice business English skills Entrepreneurship 101 Verbalists Language Network

Ukoliko želite da unapredite znanje poslovnog engleskog toplo preporučujemo program Entrepreneurship 101 (and Business English). Program se sastoji od serije 9 besplatnih onlajn radionica u organizaciji Američkog kutka u Novom Sadu i počinje u utorak, 9. marta u 17:00. Učešće je u potpunosti besplatno, sve što je potrebno je da se registrujete! Настави са читањем „Program usavršavanja poslovnog engleskog kroz besplatne onlajn radionice“

Preko programa zdravstvene administracije do posla u Kanadi

Posao i usavrsavanje u zdravstvu u Kanadi, programi za zdravstvene radnike, PRODIREKT

Zdravstveni sistem dobar je onoliko koliko je dobra administracija koja ga podržava. Radnici u administraciji ključni su za uspešno poslovanje bolnica, privatnih lekarskih ordinacija, stomatoloških klinika, domova za stare, fizioterapeutskih ustanova, teretana, spa i velnes centara… Globalni izazovi, poput virusnih pandemija i starenja stanovništva, postavili su unapređenje medicine i zdravstva kao apsolutni prioritet u svetu. Očekuju se znatna ulaganja u otvaranje novih radnih mesta za obučene i kvalifikovane kadrove.

Настави са читањем „Preko programa zdravstvene administracije do posla u Kanadi“