Kursevi engleskog u Americi – LOS ANGELES (galerija)

Ucenje engleskog u Americi, Verbalisti, Malibu plazaNaši polaznici svakog leta uživaju u programima koje smo kreirali u saradnji s koledžom Kings, a Los Angeles je brzo postao, zajedno s Njujorkom, najpopularnija destinacija verbalista u Americi.

Kings je svoju školu u Los Anđelesu smestio na najčuvenijoj “filmskoj” aveniji – Sanset bulevaru (Sunset Boulevard). U legendarnom centru filmske industrije tokom cele godine možete se opredeliti za programe opšteg engleskog jezika različitog intenziteta.

Za strasne ljubitelje filma osmislili smo Vacation Plus Film program koji se može pohađati kao kompakt ili u intenzivnoj varijanti. Detaljnije o programima i cenama pogledajte ovde.

Ucenje engleskog u Americi, polaznik Verbalista Sava Stankovic u Los Andjelesu, Novosti, 22DEC13Sava Stanković (18 god) učenik četvrte godine Ekonomsko-trgovinske škole u Vranju pohađao je preko jezičke mreže Verbalisti školu engleskog jezika na poznatom Kings koledžu u Los Anđelesu. Iako najmlađi u grupi, pokazao je zavidno znanje, pa je znanje jezika usavršavao zajedno sa profesorima engleskog jezika i studentima završnih godina iz celog sveta.

Srednjoškolac iz Vranja na koledžu u Los Anđelesu, NOVOSTI, 22. decembar 2013.

Pročitajte ovde ili kliknite na sličicu za ceo tekst koji je dnevni list Novosti objavio o Savinom jezičkom školovanju.

Napomena: zbog velike popularnosti programa u Los Anđelesu smeštaj u letnjoj rezidenciji popuni se već pred kraj marta, zato preporučujemo što raniji upis.

Svako jezičko putovanje verbalista podrazumeva mnoštvo aktivnosti, ekskurzija i događaja, pre i posle nastave, tokom kojih istražujete vaš grad i družiti se s kolegama iz koledža. Jezička putovanja namenjena su polaznicima starijim od 16 godina – gornja starosna granica ne postoji, a možete putovati sami, ili kao deo organizovane grupe.

Gospodar Jevremova 9a, Belgrade, Serbia

Discover more from Moja jezička mreža

Subscribe to get the latest posts to your email.

Imate komentar ili pitanje?

Discover more from Moja jezička mreža

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading