Letnja škola španskog i letovanje na Ibici – active IBIZA

Letnja skola spanskog na Ibici, Verbalisti

Letnja škola španskog active IBIZA idealna je za polaznike uzrasta 18 do 25 godina, iako će i oni nešto stariji pronaći u ovom programu sve ono što će učiniti njihovo jezičko letovanje na Ibici dinamičnim i nezaboravnim.


Individualni active programi jezičke mreže Verbalisti kreirani su za mlade uzrasta 16+ godina koji žele samostalnost u planiranju slobodnog vremena tokom letnjeg jezičkog usavršavanja. Nakon kvalitetne nastave u najboljim koledžima u svetu, sledi uživanje i odlična zabava u jedinstvenim “action-packed” vannastavnim aktivnostima. Iako su te aktivnosti i ekskurzije pažljivo planirane i organizovane, polaznicima je ostavljeno dovoljno slobodnog vremena da sami istražuju atraktivne destinacije, kao što su London, Malta, Berlin i Ibica.

Ibica

Plaza na Ibici, Verbalisti

Ibica, poznata i kao „la Isla Blanca“ (Belo ostrvo), najlepše je od četiri Balearska ostrva. Prekrasni zalivi i uvale sa kristalno čistom vodom, visoke stene koje štrče iz mora, mediteranske plaže sa sitnim belim peskom, mirišljave borove šume, romantični zalasci sunca i prijatni barovi na plaži poznati kao „chiringuitos“… sve ovo čini Ibicu savršenim mestom za odmor i učenje španskog.

Svoju popularnost Ibica umnogome duguje i legendarnom noćnom životu. Svakog leta najpoznatiji svetski di-džejevi do usijanja podižu atmosferu u lokalnim klubovima.

Ibica je raj i za kupoholičare: razni šoping centri, butici, prodavnice i pijace nude sve što poželite.

Škola

Jezička mreža Verbalisti s ponosom ističe da ekskluzivno zastupa u jugoistočnoj Evropi najugledniju i najstariju jezičku školu na Ibici – Instituto de Idiomas. Školu su osnovali lingvisti s dugogodišnjim iskustvom u nastavi španskog jezika za strance.

active IBIZA program španskog jezika za mlade predstavlja idealan spoj nastave i fantastičnih vannastavnih aktivnosti. Program aktivnosti pažljivo je dizanjiran od strane jezičke mreže Verbalisti i stručnjaka škole kako bi se učenje španskog nastavilo u međusobnom druženju van učionice dok uživate u svim čarima Ibice.

Kurs španskog

Na casu, Ibiza, Verbalisti
Kurs španskog izvodi se u manjim grupama od najviše 10 polaznika

Polaznici pohađaju 4 časa dnevno (svaki čas traje 45 minuta) od 9:00 do 12:15.

U grupi se nalazi najviše 10 učenika. Iako to nije uslov, poželjno je da je polaznik pohađao najmanje godinu dana kursa ili nastave španskog jezika u svojoj zemlji.

Škola nudi programe standardnog španskog jezika koji se razlikuju po intenzitetu i broju časova. Intenzivni kurs 20 ima 20 časova opšteg španskog jezika nedeljno. Superintenzivni kurs 30 sa fondom od 30 časova nedeljno predstavlja kombinaciju intenzivnog kursa od 23 i dodatnih 7 privatnih (1-na-1) časova španskog.

Kao jedna od vodećih škola u Španiji, Instituto de Idiomas organizuje i pripremne kurseve za polaganje ispita DELE. Skraćenica DELE znači Diploma španskog kao stranog jezika. DELE diplome su jedine međunarodno priznate diplome koje pružaju mogućnost da potvrdite znanje španskog jezika bilo u sistemu školstva ili univerzitetskim, profesionalnim ili ličnim okvirima. Kurs se sastoji od 20 časova standardnog španskog i 5 privatnih časova koji su posvećeni pripremi za ispit.

Smeštaj

Sve opcije smeštaja počinju nedeljom a završavaju se subotom.

Neustrasivi Dragan, Verbalisti Ibiza 2013
Učenje španskog i letovanje na Ibici

Porodica

Smeštaj u porodici je pravi način da utvrdite znanje španskog i upoznate ostrvo i njegove stanovnike. Porodice su pažljivo birane i najčešće su 15-ak minuta hoda udaljene od škole. Boravak je u jednokrevetnim sobama na bazi doručka s noćenjem ili polupansiona.

Za opciju polupansiona potrebno je dodati 45 evra nedeljno na cenu prikazanu u cenovniku.

Pranje veša jednom nedeljno uključeno je u cenu, a porodica obezbeđuje posteljinu i peškire.

Studentski stan

Škola nudi i smeštaj u studentskim stanovima koji obično dele do 6 polaznika škole. Boravak je u jednokrevetnim sobama na bazi noćenja, a prostorije koji stanari zajednički koriste su kupatilo i opremljena kuhinja. Doplata za sobu sa balkonom i televizorom 45 evra nedeljno.

U cenu su uključeni peškiri (ali ne peškiri za plažu) i korišćenje veš mašine. Održavanje soba je obaveza polaznika koji ih koriste. Polaznik pre ulaska u smeštaj ostavlja depozit u iznosu od 150 evra koji se vraća u slučaju da nije pričinjena šteta u stanu.

Vannastavne aktivnosti

pored spanskog neki su ucili i da rone, Ibiza, Verbalisti
Pored časova španskog, mnogi verbalisti upisuju i časove ronjenja, paraglajdinga i drugih vodenih sportova

Svakog popodneva i u večernjim časovima polaznici učestvuju u raznovrsnom programu vannastavnih aktivnosti, čiji cilj nije samo zabava već i prilika da se kroz druženje proveri znanje španskog jezika. Brojne sportske aktivnosti, obilasci ostrva i provod na čudesnim plažama Ibice organizovani su od strane osoblja škole (activity leaders).

Pored 6 aktivnosti tokom dve nedelje trajanja programa, u cenu su uključene i dve celodnevne ekskurzije, od kojih je jedna izlet do spektakularnog ostrva Formentera.

Poslepodnevne aktivnosti predviđaju boravak na najlepšim peščanim plažama na ostrvu, razne sportove (uz doplatu na raspolaganju su i časovi ronjenja, paraglajdinga, jedrenja i slično), obilazak Ibice u pratnji profesionalnih vodiča, a predviđeno je vreme i za šoping. Večeri su rezervisane za još zabave i druženja, kao što su roštilj i DJ na plaži.

Cenovnik i datumi programa

Individualni polasci: 25. juna, 2, 9, 16, 24. i 30. jula, kao i 5. i 12. avgusta

U smeštaj se dolazi nedeljom dok se isti napušta subotom.

U cenu su uračunate vannastavne aktivnosti i obilasci Ibice, kao i jedna ekskurzija nedeljno. Pojedine druge aktivnosti i izleti takođe su dostupni uz doplatu.

2023 CENELETNJA ŠKOLA ŠPANSKOG JEZIKA, PROGRAM active IBIZA
(cene su date u evrima)

Cene za letnju školu španskog jezika - active IBIZA, Verbalisti
Letnja škola španskog jezika, program active IBIZA – sve cene date su u evrima (kliknite na sliku/tabelu za uvećan prikaz)

Polaznici ostvaruju dodatne uštede i jer ne snose troškove konverzije valuta. Sva plaćanja vrše se u valuti zemlje u kojoj se nalazi koledž koji organizuje i izvodi jezičko obrazovanje a na račun kompanije PRODIREKT LLC koja je ovlašćeni predstavnik i u većini slučajeva ekskluzivni regionalni zastupnik stranih koledža i univerziteta u jugoistočnoj Evropi.

U cenu je uključeno

Kurs španskog jezika, kompletan nastavni materijal (10€), administrativni troškovi upisa i traženja smeštaja od 95€ koji su nepovratni, dijagnostički test na početku kursa i sertifikat po završenom kursu, smeštaj i program aktivnosti (3 nedeljno) i ekskurzija (jedna nedeljno).

U cenu nije uključeno

Troškovi registracije €50, avionski prevoz i pripadajuće aerodromske takse, aerodromski transferi, lokalni prevoz na Ibici i putno osiguranje.

Najbolje skole jezika

Zavidne međunarodne akreditacije obrazovne grupe PRODIREKT i jezičke mreže Verbalisti (Verbalists Education & Language Network) pogledajte ovde.

Foto i video galerija

Ovako izgleda učenje španskog na Ibici

Program španskog jezika za mlade – active IBIZA i vannastavne aktivnosti

Program španskog active IBIZA – želite detaljnije informacije ili da se prijavite? Kontaktirajte nas ili pošaljite svoj komentar/pitanje popunjavanjem formulara u nastavku:

Kontakt formular

Gospodar Jevremova 9a, Belgrade, Serbia

Imate komentar ili pitanje?