Kurs engleskog jezika u Los Andjelesu kao Savina ulaznica za studije u Americi

Sava Stankovic u San Francisku, Verbalisti

Sava Stanković (18) učenik četvrte godine Ekonomsko-trgovinske škole u Vranju pohađao je preko jezičke mreže Verbalisti školu engleskog jezika na poznatom Kings koledžu u Los Anđelesu. Iako najmlađi u grupi, pokazao je zavidno znanje, pa je znanje jezika usavršavao zajedno sa profesorima engleskog jezika i studentima završnih godina iz celog sveta.

Pročitajte ovde ili kliknite na sličicu u nastavku za ceo tekst koji je dnevni list Novosti objavio o Savinom jezičkom školovanju:

Ucenje engleskog u Americi, polaznik Verbalista Sava Stankovic u Los Andjelesu, Novosti, 22DEC13Srednjoškolac iz Vranja na koledžu u Los Anđelesu, NOVOSTI, 22. decembar 2013.

Preuzmite ovde tekst u PDF formatu
_

Sava Stankovic polaznik skole jezika i mreze Verbalisti, Novosti

Pogledajte ovde foto galeriju sa pomenutog Savinog jezičkog putovanja, a za detalje tog programa kliknite ovde

Sava Stankovic polaznik jezicke skole i mreze VerbalistiVerbalisti su brend i poslovna grupa kompanije PRODIREKT LLC, koja je sertifikovan predstavnik i partner elitnih koledža u čuvenim evropskim, američkim i kanadskim univerzitetskim centrima. Upravo u saradnji sa tim vodećim školama jezika nastali su Verbalisti kao regionalna društvena mreža, jedinstvena u jugoistočnoj Evropi. Verbalisti su i odgovor na rastuću potrebu obezbeđenja regionalnih standarda za usavršavanje stranih jezika.

PRODIREKT LLC je prva i za sad jedina kompanija u regionu jugoistočne Evrope koja je dobila akreditaciju za organizaciju jezičke edukacije i programa radne prakse u inostranstvu od strane dve najznačajnije organizacije u Evropi — britanske English UK i nemačke ICEF, koje ujedno kontrolišu rad i izdaju akreditacije koledžima i jezičkim školama širom sveta.

Stari Grad, Beograd, Serbia

Imate komentar ili pitanje?