Učenje nemačkog i nezaboravan zimski odmor u Beču

Jezicko putovanje i zimske carolije u Becu, Verbalisti

Kursevi jezika promocijaProvedite SEDAM NEZABORAVNIH DANA U BEČU u januaru, februaru ili martu – usavršite znanje nemačkog, upoznajte nove prijatelje i osetite čari tog carskog grada tokom zimskih dana za 608 evra.

Ucenje nemackog u Becu, VerbalistiCena uključuje kurs nemačkog jezika (20 časova) od ponedeljka do petka, plus 5 dodatnih sati posvećenih germanskoj kulturi i tradiciji (ovih 5 sati mogu biti časovi konverzacije i pešačke ture po Beču u pratnji profesora), kompletan nastavni materijal, dijagnostički test na početku kursa i sertifikat po završenom kursu, besplatan pristup internetu, kao i smeštaj u jednokrevetnoj sobi odlično uređene školske rezidencije. Ista ponuda sa smeštajem u dvokrevetnoj sobi iznosi 555 evra.

Cena ne uključuje avionski prevoz sa pripadajućim aerodromskim taksama, aerodromske transfere, fakultativne izlete i lokalni prevoz u Beču.

Dolazak u smeštaj je nedeljom, nastava počinje ponedeljkom, a smeštaj se napušta naredne subote. Detaljan opis škole možete pogledati ovde

Škola i smeštaj

Rezidencija skole jezika u Becu, Actilingua
Školska rezidencija/hotel sastoji se od 18 lepo opremljenih i modernih stanova

Aktilingva (ActiLingua) je osnovana 1988. godine, akreditovana je od strane IALC i ÖSD (Österreichisches Sprachdiplom Deutsch) i važi za najbolju školu jezika u Beču. Škola se nalazi nadomak zamka Belvedere u mirnoj rezidencijalnoj četvrti okružena mnogobrojnim ambasadama. Pored moderno opremljenih i klimatizovanih učionica, studentima je na raspolaganju i multimedijalna biblioteka sa 17 računara, kao i besplatan pristup internetu.

Smeštaj podrazumeva boravak na bazi noćenja u jednokrevetnoj sobi u apartmanu veličine 60-75m2, kupatilo i kuhinju delite sa još 2-3 studenata. Moguće je doplatiti za doručak (€47 nedeljno) ili polupansion (€126 nedeljno) u rezidenciji.

Broj mesta za ovo jedinstveno zimsko jezičko putovanje je ograničen, pa preporučujemo blagovremen upis. Molimo vas da popunjenu i potpisanu prijavu i opšte uslove pošaljete na info@prodirekt.net

Preuzmite prijavu
(kliknite na malu sličicu PRIJAVA u nastavku)
prodirekt prijava

Preuzmite Opšte uslove
(kliknite na malu sličicu OPŠTI USLOVI u nastavku)
PRODIREKT Opsti uslovi

Napomena: Polaznici kod nas ostvaruju značajne uštede jer ne snose troškove kursnih razlika. Sva plaćanja vrše se u valuti zemlje u kojoj se nalazi koledž koji organizuje i izvodi jezičko obrazovanje a na račun kompanije PRODIREKT LLC koja je ovlašćeni predstavnik i u većini slučajeva ekskluzivni regionalni zastupnik stranih koledža u jugoistočnoj Evropi.

Kursevi nemackog jezika u skoli Aktilingva u Becu_

Usavršavanje nemačkog u Beču (2 i više nedelja)

Beč, nemački jezik – ActiLingua

Upis je u toku i za kurseve nemačkog jezika u Beču u trajanju od 2 i više nedelja. Opis ovih jezičkih programa za odrasle, cene, foto galeriju i video priloge možete pogledati ovde

Usavršavanje nemačkog u Nemačkoj (2 i više nedelja)

Berlin

Ucenje nemackog u Berlinu

Reč je o svetskoj metropoli modernog senzibiliteta i užurbanog ritma koja posetiocima nudi obilje sadržaja – samo muzeja ima više od 170, a tu su i brojni spomenici kulture, nova moderna arhitektonska zdanja, mnogi klubovi, vrhunski restorani, kafići, veliki trgovački centri.

Ulaz u koledž GLS u Berlinu
Zgrada koledža GLS u Berlinu
Jezička mreža Verbalisti

Partner jezičke mreže Verbalisti škola GLS (German Language School) smeštena je u istorijskom centru Berlina, u boemskom kvartu „Prenzlauer Berg“. Taj deo nekadašnjeg istočnog Berlina u kom su dom pronašli mnogi intelektualci i umetnici, sada se smatra „über-trendy“ kvartom.

Škola je osnovana 1983. godine i akreditovana je od strane berlinskog Senata, švedskog Ministartsva prosvete, kao i od strane međunarodnih asocijacija ALTO, EAQUALS i IALC. GLS je čak dva puta proglašena za najbolju jezičku školu u Nemačkoj od strane LTM Language Travel Magazine – 2008. i 2010. godine.

Detalje i cene ovog najpopularnijeg programa za učenje nemačkog jezika možete pročitati ovde ili kliknite na link u nastavku:

Kursevi nemačkog i jezički programi u Berlinu

Verbalisti su brend i poslovna grupa kompanije PRODIREKT LLC, koja je sertifikovan predstavnik i partner elitnih koledža u čuvenim evropskim, američkim i kanadskim univerzitetskim centrima. Upravo u saradnji sa tim vodećim školama jezika nastali su Verbalisti kao regionalna društvena mreža, jedinstvena u jugoistočnoj Evropi. Verbalisti su i odgovor na rastuću potrebu obezbeđenja regionalnih standarda za usavršavanje stranih jezika.

Prodirekt akreditacije za edukaciju i jezičku obuku - English UK i ICEF

Imate pitanje u vezi sa jezičkim programom u školi Actilingua u Beču ili učenjem nemačkog u Berlinu? Želite detaljnije informacije? Kontaktirajte nas ili pošaljite svoj komentar/pitanje popunjavanjem formulara u nastavku:

Gospodar Jevremova 9a, Belgrade, Serbia

Imate komentar ili pitanje?