Sergej Trifunović peva svetske hitove

Moondance Big BandProjekat MOONDANCE BIG BAND osnovan je 2011. godine od strane Sergeja Trifunovića  i okuplja  najtraženije instrumentalne i vokalne soliste Beograda i Novog Sada.

Big band pod dirigentskom palicom Fedora Vrtačnika izvodi dela Bitlsa, Dejvida Bovija, Grupe Police, Stiva Vondera, Princa, Majkla Džeksona, Average white benda ali i kompozicije domaćih autora Olivera Mandića, Tome Zdravkovića, Šabana Bajramovića.. u specijalno, za ovaj projekat izrađenim big band aranžmanima  Vladimira Nikolova, Fedora Vrtačnika, Ivana Aleksijevića, Aleksandra Sedlara i Predraga Revišina.

Moondance Big Band 2Članove big benda prosečne starosti oko 30 godina krase i tri fantastična bek vokala: Jelena Jovovic, Bojana Stamenov i Bojana Račić. Svojim kreativnim koncertnim nastupom uz visok kvalitet izvođenja koji prati najsavremenije svetske muzičke trendove Sergej Trifunović & Moondance big band polako ostvaruju svoj cilj: promocija najviših muzičkih i umetničkih vrednosti i pozicioniranje na domaćoj i stranoj sceni. Orkestar iza sebe već ima brojne nastupe a pozivi za koncerte u zemlji i inostranstvu i dalje stižu.

Izvor: Nišville

Nagradna igra komunikacijske mreže Verbalisti

Osvojite komplet ulaznica za Nišville

Verbalisti vas pozivaju da osvojite besplatne karte. Kliknite ovde i učestvujte u nagradnoj igri – odgovorite na jednostavno pitanje i imaćete priliku da budete na festivalu sva četriri dana (vrednost 3.000 dinara).

Prodaja ulaznica

Do karata možete doći i na drugi način, tačnije kupovinom na svim prodajnim mestima Card Service-a i Eventima u Srbiji i inostranstvu, a možete ih naručiti i preko interneta na strani www.tickets.rs i www.eventim.rs.

Kategorije i cene karata za glavni program Nišville Jazz Festivala 2013:

KOMPLET KARATA po ceni od 3.000 dinara
STUDENTSKI KOMPLET po ceni od 2.500 dinara
POJEDINAČNA ULAZNICA po ceni od 1.000 dinara
VIP KOMPLET po ceni od 4.000 dinara
VIP POJEDINAČNA po ceni od 1.500 dinara
DVODNEVNA ULAZNICA po ceni od 1.500 dinara

I dalje je aktuelan “turistički paket” MINI JAZZ LETOVANJE ZA 90 EURA, odnosno, 9.990,00 RSD koji podrazumeva komplet ulaznica i 4 puna pansiona, a više o tome na oficijelnom sajtu festivala ovde

Kako kupiti karte – detaljnije ovde.

Sergej Trifunović s Verbalistima

Imate komentar ili pitanje?