Kursevi engleskog jezika u Londonu i Oksfordu, PROMOCIJA

Kursevi jezika promocijaKursevi engleskog jezika za odrasle u Londonu, VerbalistiJezička mreža Verbalisti odobrava popust od 50 funti svim polaznicima koji izvrše upis do 15. oktobra, kao i upis po starim (2013) cenama za jezičko školovanje bilo kada u 2014. godini (pohađajte kurs u 2014. po cenama iz 2013).

Predlažemo da spojite korisno s lepim i zabavnim – upišite jedno nezaboravno jezičko putovanje u London ili Oksford :), i to po povoljnijoj ceni od klasičnog turističkog aranžmana!

PREUZMITE PRIJAVU       PREUZMITE OPŠTE USLOVE

NAPOMENA: kliknite na link/naslov u nastavku da biste pristupili internet stranici željenog programa

London, engleski jezik (16+ god) – KINGS COLLEGES – klikni ovde
London, engleski jezik (16+ god) – ST GILES COLLEGE LONDON CENTRAL – klikni ovde
London, engleski jezik (16+ god) – ST GILES COLLEGE LONDON HIGHGATE – klikni ovde
Oksford, engleski jezik (16+ god) – KINGS COLLEGES – klikni ovde

Oxford, pripremni kursevi za polaganje IELTS ispita, KINGS COLLEGES – klikni ovde

London, poslovni engleski jezik – Platinum program, ST GILES COLLEGE CENTRAL LONDON – klikni ovde
London, poslovni engleski jezik, ST GILES COLLEGE LONDON HIGHGATE – klikni ovde

_

 

Verbalisti su brend i poslovna grupa kompanije PRODIREKT LLC, koja je sertifikovan predstavnik i partner elitnih koledža u čuvenim evropskim, američkim i kanadskim univerzitetskim centrima. Upravo u saradnji sa tim vodećim školama jezika nastali su Verbalisti kao regionalna društvena mreža, jedinstvena u jugoistočnoj Evropi. Verbalisti su i odgovor na rastuću potrebu obezbeđenja regionalnih standarda za usavršavanje stranih jezika.

PRODIREKT LLC je prva i za sad jedina kompanija u regionu jugoistočne Evrope koja je dobila akreditaciju za organizaciju jezičke edukacije i programa radne prakse u inostranstvu od strane dve najznačajnije organizacije u Evropi — britanske English UK i nemačke ICEF, koje ujedno kontrolišu rad i izdaju akreditacije koledžima i jezičkim školama širom sveta.

Proverite zašto smo proglašeni za najbrže rastuću edukativnu društvenu mrežu u 2012. godini i budite i vi jedan od četiri hiljade naših zadovoljnih polaznika.
_

Gospodar Jevremova 9a, Belgrade, Serbia

Imate komentar ili pitanje?