Kursevi engleskog u Americi – škola jezika u Bostonu

Jezicko putovanje u Boston, Verbalisti_

Koledž Kings (Kings Colleges) osnovan je 1980. godine i jezička mreža Verbalisti ga eksluzivno zastupa u većini zemalja jugoistočne Evrope. Kings je već na samom početku dobio akreditaciju Britanskog saveta, što je svojevrsna garancija kvaliteta nastave u toj uglednoj školi jezika koja, pored Bostona, poseduje centre u Londonu, Oksfordu, Bornmutu i Los Anđelesu.

Boston, engleski jezik – KINGS COLLEGES

Školski kompleks Kingsa smešten je na kampusu koledža Pajn Menor (Pine Manor College), jednom od najlepših u Novoj Engleskoj. Učionice su prostrane i moderno opremljene, a polaznicima su na raspolaganju i mnogobrojni sportski tereni poput teretana i fitnes sala, terena za tenis, košarku i fudbal. U nastavku donosimo video prilog koji smo napravili o toj atraktivnoj jezičkoj destinaciji a detaljan opis programa i cene možete pogledati ovde.

Verbalisti su brend i poslovna grupa kompanije PRODIREKT LLC, koja je sertifikovan predstavnik i partner elitnih koledža u čuvenim evropskim, američkim i kanadskim univerzitetskim centrima. Upravo u saradnji sa tim vodećim školama jezika nastali su Verbalisti kao regionalna društvena mreža, jedinstvena u jugoistočnoj Evropi. Verbalisti su i odgovor na rastuću potrebu obezbeđenja regionalnih standarda za usavršavanje stranih jezika.

PRODIREKT LLC je prva i za sad jedina kompanija u regionu jugoistočne Evrope koja je dobila akreditaciju za organizaciju jezičke edukacije i programa radne prakse u inostranstvu od strane dve najznačajnije organizacije u Evropi — britanske English UK i nemačke ICEF, koje ujedno kontrolišu rad i izdaju akreditacije koledžima i jezičkim školama širom sveta.

Proverite zašto smo proglašeni za najbrže rastuću edukativnu društvenu mrežu u 2012. godini i budite i vi jedan od četiri hiljade naših zadovoljnih polaznika.

Gospodar Jevremova 9a, Belgrade, Serbia

Discover more from Moja jezička mreža

Subscribe to get the latest posts to your email.

Imate komentar ili pitanje?

Discover more from Moja jezička mreža

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading