Berlin i škola nemačkog jezika u gradu koji ne spava

Reichstag, Berlin

Od Branderburške kapije pa do sedišta saveznog kancelara… U glavnom gradu Nemačke nalaze se sve najznačajnije zgrade Vlade. Berlin je i grad umetnika i kulture, ali je i najpoželjnije mesto za jezičku edukaciju i zabavu. U ovom izdanju TV emisije “Speak Your Mind!” upoznajemo najatraktivniju turističku destinaciju u Nemačkoj.

_

Jezičko putovanje u Berlin

Verbalisti ispred Branderbuske kapijeDugogodišnji partner jezičke mreže Verbalisti koledž GLS (German Language School) smešten je u istorijskom centru Berlina, u boemskom kvartu “Prenzlauer Berg”. Taj deo nekadašnjeg istočnog Berlina, u kom su dom pronašli mnogi intelektualci i umetnici, sada se smatra „über-trendy” kvartom.

Škola je osnovana 1983. godine i akreditovana je od strane berlinskog Senata, švedskog Ministartsva prosvete, kao i od strane međunarodnih asocijacija ALTO, EAQUALS i IALC. Kursevi poslovnog nemackog u Berlinu sa jezickom mrezom Verbalisti

GLS je čak dva puta proglašena za najbolju jezičku školu u Nemačkoj od strane LTM Language Travel Magazine — 2008. i 2010. godine.

Opis programa i cene pogledajte na sledećim linkovima:

Berlin, nemački jezik (16-19 god), GERMAN LANGUAGE SCHOOL (GLS)

Berlin, nemački jezik — GERMAN LANGUAGE SCHOOL (GLS)

Standardni kurs opšteg nemačkog jezika odvija se grupama od najviše 12 polaznika, s fondom od 20 časova nedeljno. Ukoliko želite brže napredovanje i spremni ste da uložite više truda i energije, predlažemo vam intenzivan kurs nemačkog jezika od 30 časova nedeljno u malim grupama od najčešće 3 polaznika (maksimalno 6 u grupi). Poslovnim ljudima čiji je nivo znanja nemačkog jezika najmanje na B1 nivou predlažemo kurs poslovne komunikacijesa fondom od 30 časova nedeljno.

Gospodar Jevremova 9a, Belgrade, Serbia

Imate komentar ili pitanje?