Kurs italijanskog jezika i Karneval u Veneciji

Venecijanski karneval

Venecija je istorijski grad sa bogatom i burnom istorijom. U srednjem veku Republika Venecija je bila jedna od vodećih sila u ovom delu Evrope. Na njenoj teritoriji su se odigravali krstaški ratovi. Bila je centar i raskršće trgovačkih puteva, posebno pšenice, začina i svile. Od XIII do XVII veka Venecija je bila centar umetnosti i poreklo nekoliko umetničkih pravaca.Kursevi italijanskog jezika i Karneval u Veneciji

Ove godine karneval se održava od 26. januara do 12. februara, a tema su boje – Live in Colour. Zašto da ne spojite lepo s korisnim, produžite boravak u magičnoj Veneciji dok učite jezik i upoznajete taj predivan grad na vodi? Predlažemo kurs italijanskog u jednoj od najboljih jezičkih škola u Italiji – Istituto Venezia:

Venecija, italijanski jezik – ISTITUTO VENEZIA

Verbalisti u skoli Istituto Venezia
Verbalisti u školi Istituto Venezia

Institut Venecija (Istituto Venezia) smešten je u palati na Trgu Santa Margerita, u centru Venecije. Smeštaj je obezbeđen u rezidenciji Redentore u okviru kapucinskog manastira na ostrvu Đudeka, dvadesetak minuta hoda udaljenom od škole. Okružena je vrtom punim vinove loze i starih maslina iz kog se pruža predivan pogled na Lido i južna venecijanska ostrva San Servolo, San Lazaro i Le Gracije. U okviru programa škola svake nedelje organizuje aktivnosti u toku popodneva i večeri (obilasci muzeja i znamenitosti Venecije, večere u tipičnim italijanskim restoranima), i po jednu celodnevnu ekskurziju nedeljno.

PROMOCIJA ZA KOLEDŽ ISTITUTO VENEZIA: Za jezičko školovanje koje se završava do 15. marta 2013. upis po starim cenama iz 2012. godine. Za detalje i cene programa klikni ovde.

Jezička putovanja su najbolja opcija za današnji turizam; ona pružaju daleko više mogućnosti za turističke obilaske i zabavu a da pri tom učite jezik i upoznajete nove prijatelje, i sve to po cenama mnogo povoljnijim nego kada biste uplatili klasičan turistički aranžman za isti period boravka u inostranstvu.

Pogledajte i druge naše programe za učenje italijanskog jezika u Italiji na sledećim linkovima:

La mia ROMA, jezičko putovanje (italijanski), DILIT IH
Rim, italijanski jezik – DILIT IH
Milano, italijanski jezik – LINGUADUE
Firenca, italijanski jezik (16+ god) – LINGUAVIVA

Najpopularnije programe regionalne jezičke mreže Verbalisti za učenje engleskog, nemačkog, španskog, italijanskog i ruskog možete pogledati ovde.

_

Gospodar Jevremova 9a, Belgrade, Serbia

Један одговор на „Kurs italijanskog jezika i Karneval u Veneciji“

  1. Ovo je prelep koncept, ali prvi put mi je bilo zao sto ne pripadam tim mladim ljudima. Italija je inace moja obecana zemlja!!! U cetrdesetoj sam uspela pronaci skolu stranih jezika sa vrlo popilarnom cenom i krenula sa ucenjem mog omiljenog jezika. No, kako u nasoj zemlji nista nije na “duze staze”, morala sam prekinuti skolovanje.
    Sve bih dala da se mogu prikljuciti ovim mladim ljudima, ali sta da radimo mi koji imamo 50 godina, a pritom smo i ne zaposleni.
    Srdacan pozdrav od Vesne iz Beograda.

Imate komentar ili pitanje?