Engleski za profesore jezika i Teacher Training – iskoristite veliki popust i stare 2012 cene!

Prodirekt program za obuku profesora engleskog jezika, St. Giles
Nudimo vam mogućnost da za 4 nedelje steknete međunarodno priznatu diplomu predavača engleskog jezika

U saradnji s prestižnim britanskim koledžom St. Giles, Prodirekt i jezička mreža Verbalisti pripremili su jedinstven program koji je predstavljen u okviru posebne promocije naših jezičkih programa obuke za mesec jun.

Polaznici koji se upišu na Verbalisti/St. Giles Teacher Training program i izvrše uplatu cene programa u celosti do 31. decembra 2012. ostvaruju popust od čak 80.00 funti. Pored popusta od 80 funti, imate mogućnost da se upišete ove godine po starim 2012 cenama, a da pohađate program bilo kada u 2013. godini. 

Svake godine u Sent Džajls koledžima u Engleskoj i Americi oko 450 profesora završi neki od programa namenjenih predavačima engleskog kao stranog jezika.

Iskustvo kompanije Prodirekt na polju obuke profesionalaca i menadžera u jugoistočnoj Evropi, preko 4.000 zadovoljnih polaznika jezičke mreže Verbalisti u kombinaciji sa ostvarenim partnerstvom sa Britanskim savetom, izdavačkom kućom Pearson Longman i drugim uglednim organizacijama, garancija su za uspešno usavršavanje predavača stranih jezika.

Opis programa za predavače engleskog i cene pogledajte ovde.

Save

Gospodar Jevremova 9a, Belgrade, Serbia

Imate komentar ili pitanje?