HIT LISTA VERBALISTA, FALLIN’, Alicia Keys (VIDEO)

Alisa Kiz, Hit lista VerbalistaOvonedeljni hit liste Verbalista je pesma “Fallin’“ koju je snimila, napisala i producirala američka muzičarka Ališa Kiz (Alicia Keys) za njen debi album “Songs in A Minor”. Pesma se pojavila 2001. godine, a Ališa je prvi put izvela u šouu Opre Vinfri pre nego što je album ugledao svetlost dana. To je bio prvi Ališin singl i ona je u to vreme imala svega 20 godina.

Pesma “Fallin’“ je odmah postala singl broj jedan u Sjedinjenim Državama i veliki hit u mnogim zemljama širom sveta. Ališa Kiz je 2002. godine sa pesmom “Fallin'” osvojila tri Gremi nagrade, a potom je proglašena i za najboljeg novog umetnika.

Pesma počinje uz malo klasične muzike, što i ne čudi s obzirom da je Ališa tokom odrastanja učila da svira upravo klasične komade, poput Šopena, Betovena i Mocarta.

Numera “Fallin ‘”govori o emocijama koje se javljaju kada vam je veoma stalo do neke osobe, a Ališi je inspiracija bila njena majka, koju, kako ona kaže, neizmerno voli, ali da je s vremena na vreme dovodi do ludila svojim ponašanjem.

Album je prodat u preko 10 miliona primeraka… uživajmo u ovonedeljnom hitu komunikacijske mreže Verbalisti – pesma Fallin i Ališa Kiz…


_

Još jedno odlično Ališino izvođenje pesme Fallin’

Gospodar Jevremova 9a, Belgrade, Serbia

Imate komentar ili pitanje?