Letnja škola jezika i letovanje na Malti 2012 (FOTO GALERIJA)

Kursevi engleskog jezika i letnja skola Verbalista na Malti
Kursevi engleskog jezika i letnja škola Verbalista na Malti – Obilazak popularnog Popajevog sela i filmskog centra gde su neki naši polaznici učestvovali i u snimanju filma

Kursevi engleskog i letnja škola jezika za mlade na Malti

Jezički programi za mlade i tinejdžere kombinacija su nastave u malim, internacionalnim razredima i raznovrsnih vannastavnih aktivnosti u popodnevnim i večernjim satima. Pored kvalitetnog programa po najpovoljnijim cenama, Verbalisti najmlađim polaznicima nude i jedno nezaboravno jezičko iskustvo.

Pogledajte cene i opis drugih jezičkih programa i putovanja za mlade ovde.

Verbalisti su brend i poslovna grupa kompanije Prodirekt LLC, koja je sertifikovan predstavnik i partner elitnih koledža u čuvenim evropskim univerzitetskim centrima. Upravo u saradnji sa tim vodećim školama jezika nastali su Verbalisti kao regionalna društvena mreža, jedinstvena u jugoistočnoj Evropi. Verbalisti su i odgovor na rastuću potrebu obezbeđenja regionalnih standarda za usavršavanje stranih jezika.

Prodirekt je prva i zasada jedina kompanija u regionu jugoistočne Evrope koja je dobila akreditaciju za organizaciju jezičke edukacije i programa radne prakse u inostranstvu od strane dve najznačajnije organizacije u Evropi – britanske English UK i nemačke ICEF.

Verbaliste predvode stručnjaci koji su završili obuku za školske inspektore u organizaciji Evropske asocijacije kvalitetnih jezičkih škola EAQUALS (Evaluation & Accreditation of Quality in Language Services) i koji poseduju više od 20 godina rada u kreiranju, izvođenju i organizovanju obrazovnih programa.

Gospodar Jevremova 9a, Belgrade, Serbia

Discover more from Moja jezička mreža

Subscribe to get the latest posts to your email.

Imate komentar ili pitanje?

Discover more from Moja jezička mreža

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading