Letnja škola jezika i letovanje na Malti 2012 (FOTO GALERIJA)

Kursevi engleskog jezika i letnja skola Verbalista na Malti
Kursevi engleskog jezika i letnja škola Verbalista na Malti – Obilazak popularnog Popajevog sela i filmskog centra gde su neki naši polaznici učestvovali i u snimanju filma

Kursevi engleskog i letnja škola jezika za mlade na Malti

Jezički programi za mlade i tinejdžere kombinacija su nastave u malim, internacionalnim razredima i raznovrsnih vannastavnih aktivnosti u popodnevnim i večernjim satima. Pored kvalitetnog programa po najpovoljnijim cenama, Verbalisti najmlađim polaznicima nude i jedno nezaboravno jezičko iskustvo.

Pogledajte cene i opis drugih jezičkih programa i putovanja za mlade ovde.

Verbalisti su brend i poslovna grupa kompanije Prodirekt LLC, koja je sertifikovan predstavnik i partner elitnih koledža u čuvenim evropskim univerzitetskim centrima. Upravo u saradnji sa tim vodećim školama jezika nastali su Verbalisti kao regionalna društvena mreža, jedinstvena u jugoistočnoj Evropi. Verbalisti su i odgovor na rastuću potrebu obezbeđenja regionalnih standarda za usavršavanje stranih jezika.

Prodirekt je prva i zasada jedina kompanija u regionu jugoistočne Evrope koja je dobila akreditaciju za organizaciju jezičke edukacije i programa radne prakse u inostranstvu od strane dve najznačajnije organizacije u Evropi – britanske English UK i nemačke ICEF.

Verbaliste predvode stručnjaci koji su završili obuku za školske inspektore u organizaciji Evropske asocijacije kvalitetnih jezičkih škola EAQUALS (Evaluation & Accreditation of Quality in Language Services) i koji poseduju više od 20 godina rada u kreiranju, izvođenju i organizovanju obrazovnih programa.

Gospodar Jevremova 9a, Belgrade, Serbia

Imate komentar ili pitanje?