Jezička putovanja otvorenog studija Verbalista na Karnevalu festivala (FOTO GALERIJA)

Verbalisti na Festivalu u Vrnjackoj BanjiTradicionalni Vrnjački karneval, koji je ove godine održan od 8. do 15. jula pod nazivom “Karneval festivala“, okupio je oko 200.000 ljudi. Kompanija Prodirekt i jezička mreža Verbalisti bili su jedni od glavnih medijski pokrovitelja, ali i učesnici festivala. Verbalisti su tokom festivala svakog dana imali svoj program u kom su gostovale poznate ličnosti, a podeljene su i brojne nagrade posetiocima.

U okviru radio programa “Dnevna terapija“, koji je prenosilo preko 30 radio stanica u Srbiji, Verbalisti su zajedno sa slušaocima i posetiocima festivala odlazili na jezička putovanja i u obilazak svetskih metropola, poput Londona, Njujorka, Los Anđelesa, Pariza i Rima. Na “Platou kod vrapca“ od 12:00 do 14:00 sati ljubitelji stranih jezika nadmetali su se u igrama na popularnom portalu English Attack! u kojima je Vladana Petković iz Niša odnela ubedljivu pobedu nakon što je otpevala svoju omiljenu pesmu na engleskom jeziku.

verbalisti voditelji karnevala festivalaOtvoreni studio Verbalista ugostio je i mnogobrojne učesnike Banjskog festivala, među kojima, popularnog pop pevača Bojana Marovića, takmičare šou programa “Ja imam talenat“, stand-up komičare, glumce i mnoge druge.

“Karneval festivala” posebno je obeležila dečja karnevalska povorka sa oko 1.200 mališana, svrstanih u 24 karnevalske grupe koja je privukla najmanje petnaestak hiljada mama, tata, baka i deka koji su svoje mališane više od dva sata pratili dok su se šetali glavnom vrnjačkom promenadom.

Deo atmosfere s “Karnevala festivala” u Vrnjačkoj Banji prenosimo foto galerijom u nastavku:

Gospodar Jevremova 9a, Belgrade, Serbia

Imate komentar ili pitanje?