Jezička putovanja otvorenog studija Verbalista na Karnevalu festivala (FOTO GALERIJA)

Verbalisti na Festivalu u Vrnjackoj BanjiTradicionalni Vrnjački karneval, koji je ove godine održan od 8. do 15. jula pod nazivom “Karneval festivala“, okupio je oko 200.000 ljudi. Kompanija Prodirekt i jezička mreža Verbalisti bili su jedni od glavnih medijski pokrovitelja, ali i učesnici festivala. Verbalisti su tokom festivala svakog dana imali svoj program u kom su gostovale poznate ličnosti, a podeljene su i brojne nagrade posetiocima.

U okviru radio programa “Dnevna terapija“, koji je prenosilo preko 30 radio stanica u Srbiji, Verbalisti su zajedno sa slušaocima i posetiocima festivala odlazili na jezička putovanja i u obilazak svetskih metropola, poput Londona, Njujorka, Los Anđelesa, Pariza i Rima. Na “Platou kod vrapca“ od 12:00 do 14:00 sati ljubitelji stranih jezika nadmetali su se u igrama na popularnom portalu English Attack! u kojima je Vladana Petković iz Niša odnela ubedljivu pobedu nakon što je otpevala svoju omiljenu pesmu na engleskom jeziku.

verbalisti voditelji karnevala festivalaOtvoreni studio Verbalista ugostio je i mnogobrojne učesnike Banjskog festivala, među kojima, popularnog pop pevača Bojana Marovića, takmičare šou programa “Ja imam talenat“, stand-up komičare, glumce i mnoge druge.

“Karneval festivala” posebno je obeležila dečja karnevalska povorka sa oko 1.200 mališana, svrstanih u 24 karnevalske grupe koja je privukla najmanje petnaestak hiljada mama, tata, baka i deka koji su svoje mališane više od dva sata pratili dok su se šetali glavnom vrnjačkom promenadom.

Deo atmosfere s “Karnevala festivala” u Vrnjačkoj Banji prenosimo foto galerijom u nastavku:

Gospodar Jevremova 9a, Belgrade, Serbia

Discover more from Moja jezička mreža

Subscribe to get the latest posts to your email.

Imate komentar ili pitanje?

Discover more from Moja jezička mreža

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading