Jezičko obrazovanje u Srbiji i na Balkanu u porastu, prenosi nemački ICEF rezultate studije Prodirekta

Vodeća edukativna organizacija u Evropi nemački ICEF objavio je u svom martovskom izdanju “Monitoringa” studiju kompanije PRODIREKT, u čijem vlasništvu se nalazi i jezička mreža Verbalisti, o ulaganju roditelja u jezičko obrazovanje svoje dece.

Tu objavu na engleskom jeziku možete pročitati na sledećem linku: Balkan poll follows Berlitz study showing strong demand for language learning

icef monitor features prodirekt language learning poll

 

 

 

 

O ICEF-u
Koreni nastanka nemačke organizacije ICEF (skraćenica za: Međunarodni konsultanti u oblasti edukacije i organizovanja obrazovnih sajmova) vode još iz šezdesetih godina prošlog veka kada je Karl Badde, lingvista i pionir u razvoju jezičke edukacije, osnovao lanac jezičkih škola na Dalekom Istoku. Taj lanac škola proširen je početkom 1970. godine otvaranjem novih jezičkih centara u Bonu i Londonu za edukaciju diplomata i rukovodećih kadrova. Hiljade edukatora, škola, obrazovnih konsultanata i organizacija koristi usluge ICEF-a, pri čemu je sigurno najvažnija organizacija Berlinske konferencije i seminara, kao najveće godišnje manifestacije u svetu u oblasti edukacije.

Gospodar Jevremova 9a, Belgrade, Serbia

Imate komentar ili pitanje?