Letnje jezičke škole i vodič Verbalista kroz Oxford

my oxford program verbalista u saradnji sa kings koledzom
HIT OVOG LETA – JEZIČKO PUTOVANJE My OXFORD

Šetajući kaldrmisanim krivudavim ulicama starog Oksforda, ili “Town & Gown” kako ga još nazivaju, lako je shvatiti zašto je bio inspiracija mnogim književnicima, i zašto su režiseri baš njega odabrali za snimanje filmova – od “Ribe zvane Vanda”, “Sveca” i “X-Mena” do sage o Hariju Poteru.

Međutim, Oksford zna da ljubomorno čuva svoje tajne zaključane iza veličanstvenih baroknih fasada univerzitetskih zgrada i visokih gotskih crkvenih tornjeva. Čak i ako uspete da uđete unutar starih koledža – koji su uzgred poznati po tome da ne gledaju blagonaklono na posetice, može se desiti da, prepušteni sami sebi, ne znate kojim putem da krenete u razgledanje i koja vrata da otvorite. Zato smo za vas kreirali jezičko putovanje My OXFORD, jezičko putovanje (16+ god), KINGS COLLEGES koje će vam otkriti tajne ovog fascinantnog grada, ali i pravu zabavu u čuvenim pabovima i drugim atraktivnim mestima gde se okupljaju studenti i profesori najprestižnijih svetskih univerziteta i jezičkih škola.

Za detalje i cene programa My OXFORD kliknite ovde, a prijavu/upit možete preuzeti ovde ili nam pošaljite vaš zahtev na info@prodirekt.net

Napominjemo da se mesta brzo popunjavanju i da je grupni polazak 29. juna već rasprodat; trenutno je u toku upis za polazak 6. jula. Za ovo jezičko putovanje mogu se prijaviti polaznici s prostora bivše Jugoslavije uzrasta 16 i više godina. Važna napomena – Proces obrade prijave za britansku vizu traje do 3 nedelje, dok cene avio karata i troškovi putovanja postaju viši što je datum upisa bliži datumu početka programa.

_

_

Gospodar Jevremova 9a, Belgrade, Serbia

Discover more from Moja jezička mreža

Subscribe to get the latest posts to your email.

Један одговор на „“

Imate komentar ili pitanje?

Discover more from Moja jezička mreža

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading