Porodični odmor i usavršavanje znanja engleskog na Malti, GV Malta

Porodicni engleski jezicki programi na Malti

Malta je poslednjih nekoliko godina postala top destinacija za učenje engleskog jezika. Svakog leta gotovo 100.000 polaznika iz cele Evrope tu usavršava engleski jezik. U ovoj nekadašnjoj engleskoj koloniji i dalje se vozi levom stranom, a otkako je 2004. postala deo Evropske Unije, njihov obrazovni sistem redovno dobija najviše ocene Evropskog saveta.

Family language program at GV Malta, VerbalistiMalta je idealna destinacija za učenje jezika: stanovnici te ostrvske mediteranske zemlje najveći su evropski lingvisti, prema studiji Eurobarometra. Naime, pored maternjeg malteškog, engleski je drugi službeni jezik, a više od polovine stanovništva govori i italijanski i francuski jezik.

Pod toplim mediteranskim suncem i okruženi plavetnilom talasa, posle prepodneva provedenog u usavršavanju jezika, vaša porodica uživaće u morskim zadovoljstvima i interesantnom turističkom programu koji uključuje krstarenja, izlete i nezaboravan provod.

Koledž

c5a1kola gv malta smec5a1tena je u prestic5benoj vili
Škola GV Malta smeštena je u prestižnoj vili koja poseduje 11 učionica opremljenih najsavremenijim nastavnim sredstvima i interaktivnim (pametnim) tablama

Jezička mreža Verbalisti zastupa u Srbiji, Crnoj Gori, Makedoniji, BiH i drugim zemljama jugoistočne Evrope školu jezika na Malti – GV (Global Village) Malta

Škola GV Malta centar za engleski osnovana je 1999. godine, a smeštena je u prelepoj malteškoj kolonijalnoj vili u Sent Pols Beju (St Pauls Bay), svega par minuta hoda od gradske plaže. Učionice su svetle, klimatizovane i moderno opremljene, a polaznicima su na raspolaganju prostorije za učenje i druženje, školska kantina i terasa na krovu sa prelepim pogledom na celo ostrvo. Škola je potpuno digitalizovana – sve učionice opremljene su interaktivnim “pametnim” tablama.

Nastavni kadar čine profesori, izvorni govornici engleskog jezika, pa je GV takođe i sertifikovani centar za obuku profesora engleskog kao stranog jezika (Teacher Training Centre).

gv malta poseduje interaktivne table u svim uc48dionicama
Nastavni kadar čine profesori, izvorni govornici engleskog jezika, pa je koledž GV Malta takođe i sertifikovani centar za obuku profesora engleskog kao stranog jezika (Teacher Training Centre)

Nastava

U ponudi su kursevi opšteg engleskog jezika različitog intenziteta u internacionalnim razredima sa najviše 10 polaznika.

Standardan kurs ima fond od 20 časova nedeljno na kojima se obrađuju sve četiri jezičke veštine, a nastavni metod je komunikativan. Intenzivan kurs ima fond od 30 časova nedeljno i cilj da omogući polaznicima da tečno progovore engleski u najkraćem mogućem roku.

Za one koji žele da unaprede govorni jezik i usavrše komunikaciju na engleskom, predlažemo konverzacijski kurs engleskog jezika: Communicative English. Nastavni fond je 10 časova nedeljno.

Smeštaj

Smeštaj u porodici

Young Learners having funMaltežani su poznati po svojoj gostoprimljivosti, i ova vrsta smeštaja je vrlo popularna. Boravak u porodici je i prilika da bliže upoznate malteški način života, da provežbate govor i proverite svoje znanje engleskog. Smeštaj je u dvokrevetnim sobama, a udaljenost porodica od koledža je od 5 do 30 minuta. Moguće je rezervisati dvokrevetnu sobu (koja se u tom slučaju deli sa kolegom ili koleginicom iz istog koledža), ili jednokrevetnu uz nedeljnu doplatu (pogledajte cenovnik u nastavku za detaljnije informacije). Boravak je na bazi polupansiona.

Smeštaj u školskoj rezidenciji

Boravak u školskoj rezidenciji potpada pod takozvane budžet opcije. Apartmani su udaljeni na 2-5 minuta hoda od školske zgrade i sastoje od jedne ili dve spavaće sobe, kupatila i čajne kuhinje. Spavaće sobe su dvokrevetne ili trokrevetne, dele se sa kolegom ili koleginicom iz istog koledža ili ih zakupljuje cela porodica. Boravak je na bazi noćenja. Doplata za sobu s klimom €70 nedeljno. Terasa za sunčanje i mali bazen na krovu zgrade je popularno mesto za druženje, a u celoj rezidenciji WiFi internet veza uključena je u cenu (do 2GB protoka nedeljno).

Naša polaznica Andrea i jutarnja kafa na balkonu apartmana Portobello
Naša polaznica Andrea i jutarnja kafa na balkonu apartmana Portobello

Smeštaj u PORTOBELLO apartmanima

Portobello nudi odličan smeštaj u svojim dvosobnim apartmanima s pogledom na more koji su svega 5-7 minuta udaljeni od škole. Boravak je na bazi noćenja s upotrebom savremeno opremljene kuhinje, a na raspolaganju je i mašina za pranje veša.

Spavaće sobe imaju klima uređaje, u dnevnom boravku nalazi se LCD televizor (satelitski program i WiFi), dok na balkonu možete da uživate u pogledu na more i marinu zaliva St. Paul.

Apartman se čisti jednom nedeljno i tada se menjaju posteljina i peškiri. Radnje, samoposluge, banke, kafići i restorani nalaze se na obližnjem trgu Budžiba (Buggiba Square), a šetalište uz more pruža priliku za jutarnju ili večernju šetnju ili džoging.

Smeštaj u hotelu San Pawl

San Pawl hotelHotel San Pawl nalazi se na samo 5 minuta od šetališta kraj mora i 10 minuta od škole, dok je centar Budžibe sa brojnim radnjama, kafićima i restoranima udaljen 500 metara od hotela. Hotel poseduje zatvoreni i otvoreni bazen sa velikom terasom, teretanu, igraonicu i restoran. Sobe poseduju klima uređaje, a boravak je u dvokrevetnoj sobi na bazi noćenja s doručkom. Doplate za jednokrevetnu sobu ili polupansion date su u cenovniku u nastavku. Dobra lokacija, pristojan kvalitet soba i gostoljubivo osoblje hotela čine ovaj smeštaj u svakom pogledu odličnom opcijom. Ovde možete pogledati foto galeriju hotela San Pawl.

Napomena: Pored preporučenog, moguće su i druge luksuznije opcije hotelskog smeštaja, čije opise i cene ćemo rado dostaviti nakon što dobijemo prezican zahtev na osnovu popunjene Scuba diving classes in Maltaprijave/upita. Molim vas da prijavu, koju možete preuzeti ovde, pošaljete na info@verbalisti.com

Slobodno vreme

U okviru programa škola svake nedelje organizuje aktivnosti u toku popodneva i večeri (obilasci Malte, krstarenja, degustacije vina, večere u nacionalnim restoranima), i po jednu celodnevnu ekskurziju nedeljno. Uz doplatu, polaznici mogu da uživaju u ronjenju, jahanju i jedrenju. Cilj ovih aktivnosti nije samo zabava već i prilika da se kroz druženje proveri znanje engleskog jezika. Neki od izleta i aktivnosti uključeni su u cenu, a ostali se mogu platiti po izboru na licu mesta.

Zabava na Malti - Segway turePolasci

Individualni polasci se organizuju jednom nedeljno tokom cele 2016. godine. Dolazak na Maltu je subotom, a nastava počinje ponedeljkom. Povratak je takođe subotom.

U cenu je uključeno

Kurs engleskog jezika, smeštaj prema opcijama i cenama u tabeli, administrativni troškovi upisa od €50 koji su nepovratni, kompletan nastavni materijal, dijagnostički test na početku kursa i sertifikat po završenom kursu.

U cenu nije uključeno

Troškovi registracije €50, avionski prevoz i pripadajuće aerodromske takse, aerodromski transferi putno osiguranje.


2016
CENE JEZIČKIH PROGRAMA NA MALTI, KOLEDŽ GV ENGLISH CENTRE

2016 cene kurseva engleskog jezika za porodicne programe, VerbalistiPolaznici ostvaruju dodatne uštede jer ne snose troškove konverzije valuta. Sa jezičkom mrežom Verbalisti sva plaćanja vrše se u valuti zemlje u kojoj se nalazi koledž koji organizuje i izvodi jezičko obrazovanje a na račun kompanije PRODIREKT LLC koja je ovlašćeni predstavnik i u većini slučajeva ekskluzivni regionalni zastupnik stranih koledža i univerziteta u jugoistočnoj Evropi.

Akreditacije škola za jezicku edukaciju, Prodirekt i VerbalistiImate pitanje u vezi sa porodičnim jezičkim programom u koledžu GV na Malti? Želite detaljnije informacije? Kontaktirajte nas ili pošaljite svoj komentar/pitanje popunjavanjem formulara u nastavku:

Gospodar Jevremova 9a, Belgrade, Serbia

Imate komentar ili pitanje?