Porodično letovanje i učenje engleskog jezika na Malti

Porodično letovanje i učenje engleskog na Malti, jezička mreža Verbalisti

Porodični jezički programi idealna su opcija kada roditelji žele da odmor provedu zajedno sa decom. Idealno mesto za takvo porodično okupljanje i spajanje lepog i korisnog je sunčana Malta. Malteško bistro more, bogata istorija i raznovrsne aktivnosti u kombinaciji sa vodećom školom na tom ostrvu, koja može na jednom mestu da u potpunosti zadovolji potrebe učenja engleskog i smeštaja odraslih i mladih, je pun pogodak!

PROČITAJTE VIŠE OVDE

Porodični odmor i usavršavanje znanja engleskog na Malti, GV Malta

Porodicni engleski jezicki programi na Malti

Malta je poslednjih nekoliko godina postala top destinacija za učenje engleskog jezika. Svakog leta gotovo 100.000 polaznika iz cele Evrope tu usavršava engleski jezik. U ovoj nekadašnjoj engleskoj koloniji i dalje se vozi levom stranom, a otkako je 2004. postala deo Evropske Unije, njihov obrazovni sistem redovno dobija najviše ocene Evropskog saveta.

Family language program at GV Malta, VerbalistiMalta je idealna destinacija za učenje jezika: stanovnici te ostrvske mediteranske zemlje najveći su evropski lingvisti, prema studiji Eurobarometra. Naime, pored maternjeg malteškog, engleski je drugi službeni jezik, a više od polovine stanovništva govori i italijanski i francuski jezik.

Pod toplim mediteranskim suncem i okruženi plavetnilom talasa, posle prepodneva provedenog u usavršavanju jezika, vaša porodica uživaće u morskim zadovoljstvima i interesantnom turističkom programu koji uključuje krstarenja, izlete i nezaboravan provod.

Koledž

c5a1kola gv malta smec5a1tena je u prestic5benoj vili
Škola GV Malta smeštena je u prestižnoj vili koja poseduje 11 učionica opremljenih najsavremenijim nastavnim sredstvima i interaktivnim (pametnim) tablama

Jezička mreža Verbalisti zastupa u Srbiji, Crnoj Gori, Makedoniji, BiH i drugim zemljama jugoistočne Evrope školu jezika na Malti – GV (Global Village) Malta

Škola GV Malta centar za engleski osnovana je 1999. godine, a smeštena je u prelepoj malteškoj kolonijalnoj vili u Sent Pols Beju (St Pauls Bay), svega par minuta hoda od gradske plaže. Učionice su svetle, klimatizovane i moderno opremljene, a polaznicima su na raspolaganju prostorije za učenje i druženje, školska kantina i terasa na krovu sa prelepim pogledom na celo ostrvo. Škola je potpuno digitalizovana – sve učionice opremljene su interaktivnim “pametnim” tablama.
PROČITAJTE VIŠE OVDE