Kursevi engleskog jezika za menadžere i programi poslovne komunikacije u Londonu

Poslovni kursevi engleskog jezika u Londonu sa jezičkom mrežom Verbalisti

Turiste u London privlače Pikadili i Trafalgar, Big Ben, Bakingemska palata, odličan šoping i nezaboravan provod, a poslovne ljude njegova ogromna finansijska i bankarska moć. Kursevi engleskog jezika za menadžere, kao i pripremni programi za polaganje IELTS i Kembridž ispita koje izvodi škola Kings London premašiće vaša očekivanja sudeći po utiscima naših dosadašnjih polaznika.


Kursevi engleskog jezika za menadžere u Londonu
U Londonu je koncentrisana ogromna finansijska moć

Prema najnovijoj listi Svetskog ekonomskog foruma (WEF), London je najmoćniji grad na svetu i najprestižniji bankarski i finansijski centar koji je iza sebe ostavio Volstrit i Tokio. Poslovni centar Londona (The City of London) prostire se na samo 2,6 km2. Tu je koncentrisana svetska finansijska moć koja se ogleda prisustvom svih najvećih svetskih banaka, oko 500, i po visini prometa trećom berzom smeštenom u Trednidl ulici. Broj stanovnika koji žive u samom Sitiju je samo 6.000, ali u toku dana ovde radi oko 350.000 ljudi.

Za poslovne ljude, studente i postdiplomce ekonomije i menadžmenta, i za sve one koji svoje znanje engleskog jezika žele da koriste u međunarodnom poslovanju, London je pravi izbor.

Škola

Kings koledz se nalazi u Bekenemu, mirnom i bezbednom predgrađu Londona, okružen parkovima i vilama
Kings koledz nalazi se u Bekenemu, mirnom i bezbednom predgrađu Londona, okružen parkovima

Koledž Kings (Kings Education) osnovan je 1980. godine i od samog početka akreditovan od strane Britanskog saveta, što je garancija njegovog kvaliteta. Svi profesori su univerzitetski obrazovani, sertifikovani IELTS ispitivači sa specijalizacijama Univerziteta u Kembridžu.

Škola se nalazi u Bekenemu, mirnom i bezbednom predgrađu Londona, okružena parkovima i vilama. Od centra Londona udaljena je samo 17 minuta vožnje gradskim prevozom. Poseduje 18 izvanredno opremljenih učionica sa belim interaktivnim tablama, kompjutersku jezičku laboratoriju, zajedničke prostorije, kantinu i svim polaznicima nudi besplatan pristup internetu.

Nastava

Program poslovne komunikacije u koledžu Kings (English Plus Business and Finance) predstavlja kombinaciju opšteg engleskog jezika i poslovne i finansijske terminologije. Na časovima opšteg engleskog jezika obrađivaćete sve četiri jezičke veštine: govor, pisanje, slušanje i čitanje, a nastava poslovne i finansijske terminologije obuhvata pisanje izveštaja, pravljenje prezentacija i poslovnih studija slučaja (case-study). Struktura programa je takva da će polaznici još najmanje 6 sati nedeljno posvetiti samostalnoj izradi projekata i domaćim zadacima.

Za advokate i profesionalce koji žele da usavrše znanje poslovnog engleskog jezika u oblasti prava, Kings nudi posebno pripremljen program English plus Law.

Svi polaznici dobijaju sertifikat Kings koledža
Kursevi engleskog jezika za menadžere – Svi polaznici dobijaju sertifikat Kings koledža

Polaznicima se nudi i fakultativna priprema za polaganje Kembridž ispita za poslovne ljude: Cambridge International Certificate in Financial English (ICFE) i Business English Certificate (BEC).

Svake dve nedelje koledž organizuje posete vodećim londonskim kompanijama i finansijskim institucijama. Na taj način polaznici imaju jedinstvenu priliku da stečeno znanje poslovne terminologije koriste u realnim situacijama. Prisustvovaćete sastancima, komuniciraćete s profesionalcima i radićete sa kolegama na studijama slučaja.

Po završenom kursu, na posebno upriličenoj ceremoniji, polaznici dobijaju sertifikat Kings koledža o odslušanom kursu English Plus Business and Finance.

Da biste upisali ovaj kurs potrebno je da vaše znanje engleskog jezika bude bar na nižem srednjem nivou (Lower Intermediate/B1). Prosečna starost polaznika je između 18 i 30 godina.

Pripremni kurs za polaganje IELTS ispita – ukoliko želite da se pripremite za polaganje IELTS ispita u jednoj od najboljih jezičkih škola na svetu, onda su programi u Kings koledžu u Londonu i Oksfordu pravi izbor. Svi Kings profesori su univerzitetski obrazovani, sertifikovani IELTS ispitivači sa specijalizacijama Univerziteta u Kembridžu (CELTA, DELTA). Za pohađanje pripremnog IELTS programa potrebno je da je vaše znanje engleskog jezika na srednjem nivou (Intermediate / B1). Dužina programa je 2 i više nedelja, a IELTS ispit je moguće polagati i u samoj školi uz prethodno zakazivanje ispita i doplatu od 160£. Program počinje svakog ponedeljka.

students of the language network verbalisti at kings colleges in london

First Certificate in English (FCE) ili Cambridge English: First je viši srednji nivo Cambridge ispita iz engleskog jezika i na skali zajedničkog okvira Saveta Evrope nosi oznaku B2. Od kandidata na ovom nivou očekuje se da mogu da rade ili studiraju i da se, kao turisti, lako snalaze u zemljama engleskog govornog područja. Ovaj sertifikat prihvaćen je kao dovoljna potvrda znanja za zaposlenje i neke studije širom sveta. Ovaj program pohađa se u intenzivnoj verziji (28 časova nedeljno). Možete birati između 4, 8, 10 i 12 nedelja programa.

Cene pripremnog programa sa raznim opcijama smeštaja u trajanju od 4 nedelje date su niže u cenovniku, a datumi početka kursa Cambridge English: First su 8. maj, 3. jul, 31. jul i 13. novembar.

Ukoliko se odlučite da odmah nakon programa polažete ispit treba planirati i dodatni trošak za petu nedelju smeštaja, kao i cenu ispita od 160 funti. Cenu dodatne pete nedelje, kao i cenu za pripremu koja je duža od 4 nedelje dostavljamo na zahtev.

Certificate in Advanced English (CAE) ili Cambridge English: Advanced je prvi od dva najviša nivoa Cambridge ispita iz engleskog jezika i na skali zajedničkog okvira Saveta Evrope nosi oznaku C1. Od kandidata na ovom nivou očekuje se samouvereno snalaženje u većini situacija u društvu, na poslu i na studijama visokog obrazovanja u zemljama engleskog govornog područja. CAE je sertifikat koji priznaju skoro svi univerziteti i koledži u svetu, uključujući i poslodavce.

Cene pripremnog programa sa raznim opcijama smeštaja u trajanju od 4 nedelje date su niže u cenovniku, a datumi početka programa Cambridge English: Advanced su 8. maj, 3. jul, 31. jul i 13. novembar.

Ako nakon programa želite da polažete i ispit, treba planirati doplatu za dodatnu petu nedelju smeštaja, kao i doplatu za ispit od 160 funti. Datumi održavanja ispita za program u trajanju od četiri nedelje su 29. jul i 26. avgust. Cenu dodatne pete nedelje, kao i cenu za pripremu koja je duža od 4 nedelje dostavljamo na zahtev.

Smeštaj

Studentski smestaj u Londonu
Smeštaj u studentskom stanu u Londonu

Boravak u porodici je odličan način da se upoznate sa engleskim načinom života i intenzivno vežbate govorni engleski. Smeštaj je obezbeđen u brižljivo odabranim porodicama u jednokrevetnim sobama sa ishranom na bazi polupansiona (doručak i večera). Potrebno je poneti svoje peškire, a porodica će jednom nedeljno oprati veš. Moguće je obezbediti i veće, komfornije sobe sa privatnim kupatilima uz doplatu od 64£ nedeljno. Udaljenost od škole je između 10 i 30 minuta hoda.

Za polaznike koji žele samostalniji i nešto jeftiniji smeštaj predlažemo studentske stanove.  Stan se deli sa još 5 ili 6 studenata iz koledža. Boravak je u jednokrevetnim sobama na bazi noćenja, a studenti dele dnevni boravak, kupatilo i kuhinju. Udaljenost od škole je između 10 i 20 minuta hoda.

Kings apartmani

Na manje od 15 minuta šetnje od koledža nalaze se odlični, nedavno potpuno renovirani stanovi koji su u vlasništvu škole i namenjeni su boravku punoletnih polaznika. U apartmanima su jednokrevetne i dvokrevetne sobe, a na raspolaganju su i moderna zajednička kuhinja i dnevni boravak. Van visoke sezone, koja traje od 11. juna do 6. avgusta, moguće je rezervisati dvokrevetnu sobu samo ako dva polaznika putuju i pohađaju program zajedno. Ovaj smeštaj je u ponudi tokom cele godine a boravak je na bazi noćenja. Cena za dvokrevetnu sobu i opciju gde se deli kupatilo i dnevna soba data je niže u cenovniku. Za jednokrevetnu sobu doplata iznosi 135£ nedeljno, dok cene ostalih varijanti ovog smeštaja dostavljamo pošto dobijemo kompletan upit koji možete preuzeti ovde.  Adresa: The Kings Apartments, 175 High Street, Penge, London, SE20 7AQ

U nastavku možete pogledati kako izgledaju apartmani škole Kings:

Cenovnik i datumi programa

Polazak i povratak za sve programe je uvek nedeljom, dok nastava počinje ponedeljkom. Polaznici pripremnog programa za IELTS i programa opšteg engleskog jezika mogu upisati kurs svake nedelje.

2023 CENE – KURSEVI ENGLESKOG JEZIKA ZA MENADŽERE I PRIPREMNI PROGRAMI ZA POLAGANJE IELTS I CAMBRIDGE FCE/CAE ISPITA – KINGS LONDON (u £)

Kursevi engleskog jezika u Londonu - KINGS EDUCATION, Verbalisti
Poslovni kursevi engleskog jezika – cene su date u funtama (kliknite na tabelu za uvećan prikaz)

VAŽNO: Letnja doplata se primenjuje u periodu visoke sezone od 11. juna do 6. avgusta. Van visoke sezone moguće je rezervisati dvokrevetnu sobu samo ako dva polaznika pohađaju program zajedno.

Pomoć oko prijave za britansku vizu, odnosno uslugu viziranja, jezička mreža Verbalisti svojim polaznicima nikada ne naplaćuje.

Napomena: Polaznici ostvaruju dodatne uštede jer ne snose troškove kursnih razlika. Sva plaćanja vrše se u valuti zemlje u kojoj se nalazi koledž koji organizuje i izvodi jezičko obrazovanje a na račun kompanije PRODIREKT LLC koja je ovlašćeni predstavnik i u većini slučajeva ekskluzivni regionalni zastupnik stranih koledža i univerziteta u jugoistočnoj Evropi.Napomena: Polaznici ostvaruju dodatne uštede jer ne snose troškove kursnih razlika. Sva plaćanja vrše se u valuti zemlje u kojoj se nalazi koledž koji organizuje i izvodi jezičko obrazovanje a na račun kompanije PRODIREKT LLC koja je ovlašćeni predstavnik i u većini slučajeva ekskluzivni regionalni zastupnik stranih koledža i univerziteta u jugoistočnoj Evropi.

Cena uključuje

Kurs engleskog jezika sa navedenim brojem časova, kompletan nastavni materijal, administrativne troškove upisa od 85£ koji su nepovratni, dijagnostički test na početku kursa i sertifikat po završenom kursu, besplatan pristup internetu, smeštaj i ishranu u svemu prema tabeli.

Cena ne uključuje

Troškove registracije od 50£, avionski prevoz sa pripadajućim taksama, aerodromske transfere, troškove pribavljanja vize i putno osiguranje.

Najbolje skole jezika

Zavidne međunarodne akreditacije obrazovne grupe PRODIREKT i jezičke mreže Verbalisti (Verbalists Education & Language Network) pogledajte ovde.

Foto i video galerija

Poslovni kursevi engleskog jezika u Kings koledžu u Londonu? Želite detaljnije informacije? Kontaktirajte nas ili pošaljite svoj komentar/pitanje popunjavanjem formulara u nastavku:

Kontakt formular

Gospodar Jevremova 9a, Belgrade, Serbia

Imate komentar ili pitanje?