Programi engleskog jezika u Londonu, koledž St Giles Highgate

Programi engleskog jezika u Londonu, koledž St. Giles Highgate, Verbalisti

Programi engleskog jezika u Londonu – KVALITETNO, BEZBEDNO i POLETNO 🙂


London Highgate

Muswell Hill - London Highgate, jezička mreža Verbalisti

Hajgejt (Highgate) je ekskluzivna rezidencijalna četvrt Londona, poput beogradskog Dedinja. Poseduje šarm malog mesta punog zelenih površina, naravno, sa svim modernim pratećim sadržajima – buticima, pabovima, restoranima. Danas predstavlja jednu od najelitnijih stambenih četvrti svega 20 minuta udaljenu od centra Londona. Nekada su ovde živeli Frojd, Karl Marks (koji je čak i sahranjen na Hajgejtu), Čarls Dikens, a sada su među viđenijim stanovnicima ovog kraja Sting, Boj Džordž i Kejt Mos. Preporučuje se studentima koji žele da uče u bezbednoj zoni okruženi mirom i zelenilom.

Škola

Koledž Sent Džajls u Londonu
Koledž Sent Džajls u londonskoj četvrti Hajgejt

Sent Džajlz (St Giles) koledž u Hajgejtu poseduje moderno opremljene učionice, klasičnu jezičku laboratoriju, kao i kompjutersku laboratoriju sa besplatnim pristupom internetu, bogatu biblioteku i DVD-teku. Sama zgrada je okružena prostranim vrtom gde se vrlo često organizuju roštiljijade. Pored studenata iz celog sveta koji dolaze da uče engleski, ovde ćete sresti i Engleze koji u koledžu Sent Džajlz pohađaju studije za profesore engleskog jezika.

Programi engleskog jezika

Učionice su opremljene interaktivnim tablama
Učionice su opremljene interaktivnim tablama

Možete birati kurs u trajanju od 2, 3, 4 ili više sedmica. Nastava je organizovana u prepodnevnim ili poslepodnevnim časovima, a jedan čas traje 50 minuta.

Za apsolutne početnike nastava se organizuje 4 puta godišnje u manjim grupama od maksimum 8 polaznika, a programi počinju 10. januara, 28. marta, 25. jula i 26. septembra. Nastava se održava u prepodnevnim satima i to u opciji od 33 časa nedeljno – 28 časova (09:00-13:00) u grupi od najviše 8 polaznika + 5 individualnih (1-na-1) časova. Za ovaj kurs engleskog jezika potrebno je na cenu prikazanu u tabeli za odgovarajući broj časova za Opšti engleski prepodne dodati 110£ nedeljno.

Verbalists during the class at St Giles London Highgate

Pored standardne varijante koja uključuje 20 časova nedeljno, Opšti engleski može se slušati i 6 časova dnevno, odnosno 28 časova nedeljno (09.00-15.30h). Isto toliko časova ima i kurs poslovnog engleskog jezika (Business English) koji polaznike direktno vodi ka polaganju ispita za međunarodno priznatu BEC (Cambridge Business English Certificate) diplomu.

Ako želite brže napredovanje preporučujemo English Plus program – 5 dodatnih individualnih časova nedeljno po ceni od 275£ nedeljno.

Ukoliko je vaše znanje engleskog jezika na srednjem nivou (Intermediate/B1), možete se opredeliti za pripremni kurs za polaganje IELTS ispita sa fondom od 20 časova nedeljno, odnosno 4 časa dnevno (09.00-13.00). Ovaj kurs traje najmanje 4 nedelje. Svi razredi su internacionalni sa najviše 12 polaznika u grupi.

Smeštaj

Porodica

Kantina koledža St Giles u londonskoj četvrti Hajgejt

Smeštaj se nudi u brižljivo odabranim porodicama sa kojima koledž Sent Džajls godinama sarađuje.

Boravak je u jednokrevetnim sobama na bazi noćenja s doručkom.

Važna napomena: Dvokrevetnu sobu je moguće rezervisati samo ako dva polaznika putuju zajedno i cena se dostavlja na upit. Doplata za večeru iznosi 44£ nedeljno.

Za polaznike uzrasta 16 i 17 godina pravilnik Britanskog saveta nalaže posebnu kontrolu porodica od strane škole i obavezan boravak na bazi polupansiona, pa na cene porodičnog smeštaja iskazane u tabeli treba dodati 54£ nedeljno.

Čester Haus (za urast 18-30 godina)

Jutarnje listanje štampe u metrou pre obilaska Londona, program My London
Jutarnje listanje štampe u metrou pred obilazak Londona

Radi se o odličnom smeštaju koji se nalazi na oko 25 minuta hoda ili desetak minuta vožnje autobusom od koledža.

Rezidencija raspolaže velikim brojem zajedničkih prostorija (TV sale, video sale, bilijar, stoni tenis, 2 klavira, teretana, pristup internetu), fudbalskim i tenis terenima.

Sobe su jednokrevetne, kupatila spratna, a ishrana je na bazi polupansiona radnim danom i punog pansiona vikendom. Doplata za sobu s privatnim kupatilom iznosi 120£ funti nedeljno.

Chapter Highbury rezidencija

Ova moderna studentska rezidencija, koja je namenjena polaznicima uzrasta 18+, udaljena je 30 minuta vožnje autobusom od škole u Hajgejtu i 20tak minuta od škole St Giles u centralnom Londonu.

Chapter Highbury Residence, Verbalists

U neposrednoj blizini nalazi se London Metropolitan univerzitet i stadion Arsenala. Takođe, ta londonska četvrt bogata je restoranima, kafićima, prodavnicama, a čuvena je i po organizaciji velikih muzičkih događaja tokom cele godine.

Sve sobe su jednokrevetne sa privatnim kupatilima, grupisane u apartmane od po četiri do šest soba.

Chapter Highbury rezidecnija u Londonu, Verbalisti
Chapter Highbury rezidencija

Svaki apartman ima potpuno opremljenu kuhinju i zajedničku dnevnu sobu. Rezidencija ima dvorište i nekoliko zajedničkih prostorija sa plazma televizorima, bioskop, teretanu, čitaonicu i prostorije za pranje i sušenje veša (usluga dostupna uz minimalnu doplatu).

Rezidencija obezbeđuje posteljinu i peškire. WiFi/internet je besplatan.

Boravak je na bazi noćenja. Doplata za doručak je 32£ nedeljno (služi se u restoranu škole St. Giles).

NAPOMENA: Ovaj smeštaj je pogodan za pohađanje nastave u obe škole.

Adresa rezidencije je 309 Holloway Rd, London N7 9DS, a lokaciju možete videti ovde.

Cenovnik i datumi programa

Polaznici koji imaju predznanje engleskog jezika mogu započeti program svakog ponedeljka.

Za sve programe polazak i povratak uvek je nedeljom, a nastava počinje ponedeljkom.

2023 CENE – ENGLESKI JEZIČKI PROGRAMI U LONDONU, ST GILES HIGHGATE (uzrast 16 i više godina)

Cene kurseva engleskog jezika u Londonu - St Giles Highgate, Verbalisti
Engleski jezički programi u Londonu – Cene su date u funtama (kliknite na tabelu za uvećan prikaz)

Napomena: Sva plaćanja vrše se u valuti zemlje u kojoj se nalazi koledž koji organizuje i izvodi jezičko obrazovanje a na račun kompanije PRODIREKT LLC koja je ovlašćeni predstavnik i u većini slučajeva ekskluzivni regionalni zastupnik stranih koledža i univerziteta u jugoistočnoj Evropi.

Foto sešn Verbalista pre časa, koledž St Giles Highgate
Foto sešn Verbalista pre časa, koledž St Giles Highgate

Pomoć oko prijave za britansku vizu, odnosno uslugu viziranja, jezička mreža Verbalisti svojim polaznicima nikad ne naplaćuje.

U cenu je uključeno

Kurs engleskog jezika sa navedenim brojem časova, odabrani smeštaj, administrativni troškovi upisa i nadoknada za pronalaženje i organizaciju smeštaja koje naplaćuje koledž i koji su nepovratni, ishrana prema cenovniku u tabeli, dijagnostički test na početku kursa i sertifikat po završenom kursu, korišćenje udžbenika tokom kursa uz davanje depozita, neograničeno korišćenje jezičke i kompjuterske laboratorije, besplatan pristup internetu, reklamna torba koledža.

U cenu nije uključeno

Troškovi registracije 50£, avionski prevoz sa pripadajućim taksama, aerodromski transferi, troškovi pribavljanja britanske vize i putno osiguranje.

Doplate

English Plus je opcioni paket od 5 individualnih časova koji se kombinuje s odabranim kursem engleskog jezika. Njegova cena je 260£ nedeljno.

Ako ste apsolutni početnik na cenu prikazanu u tabeli za odgovarajući broj časova za opšti engleski potrebno je dodati 19£ nedeljno.

Foto i video galerija

  • Obilasci Londona, jezička mreža Verbalisti
  • Konjicka straza
  • St Giles Highgate English language school Verbalists Language Network
  • Class at St Giles Highgate Verbalists
  • In the school restaurant St Giles London Highgate Verbalists
  • London, Westminster Station
  • Verbalisti My London grupa 17. juli 66
  • Nezaobilazno fotkanje u londonskim telefonskim govornicama Verbalisti
  • Cuveno mesto verbalista za slikanje London
  • Fascinantni ulicni zabavljaci u Covent Gardenu Verbalisti

Iskustva polaznika i kako izgleda nastava u koledžu St. Giles Highgate

Kratka šetnja predgrađem Hajgejt (Highgate) u Londonu

Engleski jezički programi u Londonu – škola St Giles London Highgate – imate pitanje? Kontaktirajte nas ili pošaljite svoj komentar/pitanje popunjavanjem formulara u nastavku:

Kontakt formularSave

Gospodar Jevremova 9a, Belgrade, Serbia

Imate komentar ili pitanje?