Prolećna škola fudbala Mančester junajteda i kako nam je bilo

Verbalisti koji su ranije ovog meseca pohađali prolećnu školu fudbala i jezika Mančester junajteda provodili su vreme van fudbalskog terena i učionice u pažljivo osmišljenim i često jedinstvenim aktivnostima. Posebna poslastica za sve mlade fudbalere bila je ekskurzija i poseta čuvenom stadionu Old Traford, a posmatrali smo i meč Premijer lige između Mančester junajteda i Aston Vile. Ono što klub Manchester United posebno izdvaja u opisu svojih kampova je jedinstvo, timski duh i drugarstvo koje se gradi tokom treninga i van terena. Ovaj tim s punim pravom može da koristi svoj omiljeni slogan Play the United way! Pogledajte kako nam je bilo na prolećnom kampu:

Skola fudbala Manchester United, 2015 april, Verbalisti

Ako se pridružite kampu ovog leta, treniraćete uz nadzor fenomenalnih fudbalskih stručnjaka Mančester junajteda, dok se engleski jezik uči po ubrzanoj metodi uglednog Oxford University Press-a. Posete britanskim znamenitostima, poput Old Traforda, stadiona Vembli i samog glavnog grada Londona, se ne propuštaju.

Svim našim verbalistima koji se upišu u ovu prestižnu školu fudbala garantujemo da neće samo učiti da igraju fudbal po uzoru na najbolje fudbalere današnjice, već će steći i brojne drugare iz svih delova sveta.

Mesta se brzo popunjavaju, s toga pozivamo polaznike iz Srbije, Crne Gore, Hrvatske, BiH i Makedonije da se ovde što pre upišu i play the United way 🙂


Discover more from Moja jezička mreža

Subscribe to get the latest posts to your email.

Imate komentar ili pitanje?

Discover more from Moja jezička mreža

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading