Kursevi francuskog jezika u Nici

Kursevi francuskog jezika u Nici, usavršite francuski jezik na Azurnoj obali u školi Azurlingua, Verbalisti

Nica je mondenski biser, glavni turistički centar na Azurnoj obali i posle Pariza druga najpopularnija turistička destinacija u Francuskoj – mesto gde se okupljaju “svi koji nešto znače” i mi Verbalisti koji tu usavršavamo francuski.


Nica (Nice)

Čuveno Englesko šetalište u Nici (Promenade des Anglais), Verbalisti
Čuveno Englesko šetalište u Nici (Promenade des Anglais)

Šetnja starim delom grada vodi nas kroz šarmantne, uske i krivudave ulice oivičene Belle Epoque zgradama, a zabavu nalazimo na čuvenom Engleskom šetalištu (Promenade des Anglais). Neverovatno plavetnilo mora i mirisi provansalskih začina i lavande ostaviće vas bez daha, a razigrani ples gradskih fontana, romantične popločane uličice sa balkonima punim cveća i francuski šarm učiniće da poželite da zauvek ostanete u Nici.

Škola

Skola francuskog jezika u Francuskoj, Azurlingua u Nici, Verbalisti
Škole francuskog jezika u Francuskoj – Azurlingua se nalazi u centru Nice, na petnaestak minuta hoda od Engleskog šetališta i plaže

Kampus jezičke škole Azurlingva  (Azurlingua) nalazi se u centru Nice, na petnaestak minuta hoda od Engleskog šetališta i plaže. Prostrani vrt okružuje zgradu sa učionicama i apartmanski kompleks „Campus Central“, a u malom paviljonu smešten je administrativni centar škole.

Škola nudi najbolje uslove za učenje francuskog jezika u Nici: svih 11 učionica su moderno opremljene nastavnim sredstvima i klimatizovane, a studentima su na raspolaganju knjižara i kafeterija. Ceo kampus predstavlja WiFi zonu.

Azurlingva je akreditovana od strane Univerziteta Sorbona i Rektorata u Nici, a član je asocijacija SOUFFLE i ELITE (European federation of school associations for the teaching of foreign languages). Francusko Ministarstvo prosvete je Azurlingvi dodelilo oznaku FLE Quality Label za izuzetan kvalitet.

Kursevi francuskog jezika u Nici

Na času francuskog jezika u Nici, Verbalisti

Možete izabrati standardni kurs opšteg francuskog jezika u grupama od najviše 12 polaznika, s fondom od 20 časova nedeljno. Ukoliko želite brže napredovanje i spremni ste da uložite više truda i energije, predlažemo vam intenzivan kurs francuskog jezika od 30 časova nedeljno.

U ponudi su i programi za poslovne potrebe i to u tri opcije:

  • francuski za biznis (30 časova/22,5 sati nedeljno) – 20 standardnih časova + 10 časova u malim grupama do 8 polaznika – cena 400€/nedeljno
  • “executive” u mini grupama (30 časova/22,5 sati nedeljno) – u grupi od 2 do 4 polaznika, 20 časova ujutru (fokus na teoriju i gramatiku) + 5 individualnih jedan-na-jedan časova – cena 630€/nedeljno
  • “executive premium” (40 časova/nedeljno) – 20 časova ujutru + 10 posle podne + 10 individualnih jedan-na-jedan časova – cena 1.100€/nedeljno
Jezička škola Azurlingva u Nici poseduje akreditacije Univerziteta Sorbone i Rektorata u Nici
Jezička škola Azurlingva u Nici poseduje akreditacije Univerziteta Sorbone i Rektorata u Nici

Iz ponude škole izdvajamo i program Club 50+ koji je posebno atraktivan jer pored 20 časova francuskog jezika nedeljno uključuje: 2 poludnevne ekskurzije (obilasci Nice, poseta čuvenoj parfimeriji Sallimard, poseta Picasso muzeju, obilazak Monaka i slično) + 1 radionicu francuske kuhinje i druženje sa profesionalnim kuvarom pod čijom palicom ćete praviti i isprobati razne francuske specijalitete + 1 degustaciju čuvenih francuskih vina i sireva. Da biste pohađali ovaj program potrebno je da imate najmanje osnovno znanje francuskog i želju za dobrim provodom i druženjem 🙂 Cena: 510€ za jednu nedelju i 950€ za dve nedelje programa.

Porodično letovanje i kursevi francuskog u Nici, Verbalisti
Porodično letovanje i kursevi francuskoj jezika u Nici

Porodični program je idealan za porodice koje žele aktivan odmor, odnosno kombinaciju uživanja u gradu i plažama Nice i francuske rivijere sa učenjem francuskog za sve ili pojedine članove porodice. Škola nudi veliku povoljnost ukoliko svi članovi porodice pohađaju časove francuskog – 270€ za kurs francuskog za odrasle (20 časova nedeljno) i 425€ za program za decu. Na raspolaganju je smeštaj u porodici, rezidenciji, hotelu ili apartmanu, a cene ćemo rado dostaviti nakon što dobijemo popunjenu prijavu i konkretan upit za porodično jezičko putovanje.

Ukoliko se pripremate za studiranje na francuskom univerzitetu ili želite da radite u Francuskoj ili nekoj od zemalja francuskog govornog područja, onda će vam verovatno biti potrebna priprema za polaganje ispita DELF. Priprema za DELF se sastoji od 30 časova/22,5 sati nedeljno, a podeljena je u dva dela – prvi, 20 časova standardnog kursa opšteg francuskog, i drugi, 10 časova namenjenih polaganju testa u grupi od najviše 8 polaznika. Škola navodi zavidnu uspešnost polaganja testa od strane njenih studenata od čak 98%.  DELF A1, A2, B1, B2  Cena programa bez smeštaja i ishrane: za dve nedelje 790€, za tri nedelje 1.070€ i za četiri nedelje 1.410€.

Pored gore navedenih, škola AzurLingua nudi i druge programe za različite namene, poput “French Teacher Training“, zatim pripremne programe za upis na studije u Francuskoj, “Cosmetic-SPA” treninge i radionice i druge programe čije opise i cene dostavljamo na upit.

‼️ Sve gore navedene cene za kurseve francuskog ne uključuju troškove smeštaja i registracije. Opcije standardnog i intenzivnog programa sa uključenim troškovima smeštaja date su u cenovniku u nastavku. Cene kurseva sa smeštajem u svim drugim opcijama dostavljamo nakon što dobijemo konkretan upit, odnosno prijavu koju možete preuzeti ovde, i poslati je na info@prodirekt.net.

Smeštaj

Studentska rezidencija Campus Central u školi Azurlingua u Nici
Studentska rezidencija Campus Central u školi Azurlingua u Nici

U apartmanima rezidencije „Campus Central u okviru školskog kompleksa. Sobe su jednokrevetne (15m2) ili dvokrevetne (22m2), a sve imaju svoja kupatila. Potpuno opremljene kuhinje kao i zajedničke prostorije za gledanje televizije i obedovanje nalaze se na svakom spratu i delite ih sa kolegama iz škole. Obroci nisu uključeni u cenu. Doplata za jednokrevetnu sobu – 75€ nedeljno.

Druga opcija je boravak u gostoprimljivoj porodici, što je sigurno i najbolji način da utvrdite svoje znanje francuskog, kao i da bolje upoznate Nicu i njene stanovnike. Porodice su udaljene od škole oko 30 minuta putovanja gradskim prevozom. Boravak je na bazi noćenja s doručkom; doplata za večeru 35€ nedeljno.

Druge opcije smeštaja:

Letnja rezidencija Student Factory (od 11. juna do 26. avgusta) nalazi se na oko 12 minuta hoda od škole, kao i od stanice Nice-Ville. Ovu stambenu četvrt karakterišu brojne samoposluge i restorani, a sa obližnje tramvajske stanice 1 nakon samo četiri stanice stižete u stari grad i čuvenu promenadu “des Anglais”.

Rezidencija Student Factory u Nici, Verbalisti

Polaznicima su na raspolaganju jednosobni apartmani sa privatnim kupatilom, čajnom kuhinjom, mikrotalasnom pećnicom i manjim frižiderom. Posteljinu obezbeđuje rezidencija, dok polaznici donose svoje peškire. WiFi je uključen u cenu. Rezidencija je veoma bezbedna i postoji 24-satno obezbeđenje. Boravak je na bazi noćenja. Adresa: 2 All. Philippe Seguin, 06000 Nice, France

Apartman-hoteli Adagio i Citadines odlična su smeštajna opcija za odrasle i porodice. Adagio se nalazi na 10 minuta vožnje autobusom do škole i u neposrednoj je blizini čuvene Promenade des Anglais i plaža. U ponudi su jednosobni-studio po ceni od 595€/nedeljno i dvosobni apartmani (2-4 osobe) po ceni od 870€/nedeljno. Citadines apartmani sa tri zvezdice nude komforniji smeštaj; svaka soba ima balkon, kupatilo sa odvojenim toaletom, kompletno opremljenu kuhinju sa mašinom za pranje sudova i TV. Jednosoban studio košta 890€/nedeljno, dok najam dvosobnog apartmana koji je idealan za porodice (smešta 2-4 osobe) iznosi 1.000€/nedeljno.

Smeštaj u hotelima (tri zvezdice) u jednokrevetnoj sobi košta 600€-800€/nedeljno, a u dvokrevetnoj 350€-450€/nedeljno.

Sve cene date su za visoku sezonu. Za cene smeštaja van visoke sezone molimo da dostavite precizan upit tako što ćete popuniti neobavezujuću prijavu za pohađanje kursa jezika koju možete preuzeti ovde, i poslati je na info@prodirekt.net.

Vannastavne aktivnosti

Druženje i predah od učenja u kafeu u Nici

U okviru programa škola svake nedelje organizuje aktivnosti u toku popodneva i večeri  – obilaske Nice i okoline, sportska druženja na plaži, žurke i izlaske i po jednu celodnevnu ekskurziju vikendom. Neke aktivnosti su uključene u cenu, a druge po izboru doplaćujete na licu mesta.

Cenovnik i datumi programa

Polasci su svake nedelje, osim za potpune početnike; za njih se kursevi organizuju svakog prvog ponedeljka u mesecu. Kursevi za sve ostale nivoe počinju svakog ponedeljka.

Poslovni francuski datumi početka programa: 6. feb, 6. mart, 3. april, 2. maj, 5. jun, 4. sep, 2. okt, 6. nov.

Program Club 50+ se izvodi: tokom karnevala u Nici od 13. feb do 24. feb, zatim od 15. maja do 26. maja, od 4. sep do 15. sep, i od 4. dec do 15. dec.

Datume programa pripreme za DELF dostavljamo pošto dobijemo konkretan upit.

Polazak je uvek nedeljom, a povratak je subotom.

2023 CENE – KURSEVI FRANCUSKOG JEZIKA U NICI

Cene kurseva francuskog jezika u Nici, jezička mreža Verbalisti
Škole francuskog jezika u Francuskoj – Azurlingua u Nici (kliknite na tabelu za uvećan prikaz)

‼️ Napomena: letnja doplata primenjuje se u periodu od 12. juna do 17. septembra

Polaznici ostvaruju dodatne uštede jer ne snose troškove konverzije valuta. Sa jezičkom mrežom Verbalisti sva plaćanja vrše se u valuti zemlje u kojoj se nalazi koledž koji organizuje i izvodi jezičko obrazovanje a na račun kompanije PRODIREKT LLC koja je ovlašćeni predstavnik i u većini slučajeva ekskluzivni regionalni zastupnik stranih koledža i univerziteta u jugoistočnoj Evropi.

U cenu je uključeno

Kurs francuskog jezika sa navedenim brojem časova, odabrani smeštaj, administrativni troškovi upisa od 60€ koji su nepovratni, udžbenici i kompletan nastavni materijal, dijagnostički test na početku kursa i sertifikat po završenom kursu, besplatan pristup internetu na školskom kampusu.

U cenu nije uključeno

Troškovi registracije 50€, avionski prevoz, aerodromski transferi (45€ u jednom pravcu), gradski prevoz u Nici.

Najbolje skole jezika

Zavidne međunarodne akreditacije obrazovne grupe PRODIREKT i jezičke mreže Verbalisti (Verbalists Education & Language Network) pogledajte ovde.

Foto i video galerija

Kako izgleda škola, programi i jezičko putovanje verbalista u Nici

Kurs francuskog za odrasle – polaznici škole Azurlingva u Nici

Vannastavne aktivnosti i obilasci 

Kursevi francuskog jezika u Nici – želite detaljnije informacije? Kontaktirajte nas ili pošaljite svoj komentar/pitanje popunjavanjem formulara u nastavku:

Kontakt formular

Gospodar Jevremova 9a, Belgrade, Serbia

Discover more from Moja jezička mreža

Subscribe to get the latest posts to your email.

Imate komentar ili pitanje?

Discover more from Moja jezička mreža

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading