Šta reći – Malta i samo Malta!

verbalisti na malti

Malta, letnja škola engleskog

Danas donosimo priču Sonje Petrovske, srednjoškolke iz Beograda, koja je sa jezičkom mrežom provela jedno leto na Malti. Sonjini utisci na pravi način prenose ono što letnje škole jezika treba da imaju – sjajno jezičko putovanje ispunjeno kreativnim učenjem, zabavom i druženjem:

Ja sam Sonja Petrovski i živim u Beogradu. Imam 15 godina i pohađala sam letnju skolu engleskog na Malti. Za mene je to bilo nezaboravno i prelepo iskustvo. Malta je magično ostrvo u samom srcu Sredozemnog mora. Na Malti se mogu videti impozantne katedrale, viteške palate, kao i plaže koje oduzimaju dah …to je mesto gde se spajaju srednji vek i moderno doba. Po mom mišljenju najlepši deo naše jezičke priče na prelepoj Malti bilo je upoznavanje i druženje sa ljudima iz različitih krajeva sveta. Škola na Malti mi je puno pomogla da savladam engleski i da ga koristim bez straha. Profesori su u potpunosti bili posvećeni svim učenicima i trudili su se da na časovima uvek vlada pozitivna i opuštajuća atmosfera. U jednoj rečenici –  najbolje učenje i provod ikada!

Opis Sonjine letnje škole možete videti ovde ili na linku Malta, letnja škola engleskog (13-18 god), IELS

PRODIREKT i jezička mreža Verbalisti ekskluzivno zastupaju u regionu jugoistočne Evrope vodeću školu engleskog jezika na Malti, IELS. Polaznici svih uzrasta imaju priliku da usavršavaju engleski jezik u prelepom okruženju pod mentorstvom iskusnog nastavnog kadra, jer je institut IELS i centar za obuku nastavnika engleskog jezika. Kao dodatna potvrda kvaliteta i liderske pozicije te škole, tu su i prestižne nagrade, akreditacije, desetine hiljada zadovoljnih studenata i preko 30 godina iskustva.

Kontaktirajte nas ovde odmah i odaberite program na Malti prema svojim interesovanjima, a verbalisti vas već čekaju na ostrvu! 😊