Škola fudbala Manchester City – Mateu sa jezičkom mrežom u ulozi Kevina de Bruynea

Jezičkoj mreži Verbalisti se svakim danom pridružuju mladi širom sveta, a Mateu, naš novi polaznik za fudbalski kamp Manchester City, došao nam je iz Španije. On je pohađao Man City Academy program a ovo su njegovi utisci:

Škola fudbala Manchester City: Mateovi utisci

Škola fudbala - Mateu sa jezičkom mrežom u ulozi Kevina de Bruynea

“Svi treninzi su se održavali na terenima Mančester sitija. To mi se mnogo dopalo jer sam se tako osećao kao profesionalni fudbaler. Zbog toga mi je i često bilo u glavi da igrači Man Cityija koriste iste te klupske prostorije. Na fudbalskim treninzima smo radili na veštinama i tehnici koje primenjuju prvotimci, kao što je moj omiljeni Kevin de Bruyne. Na časovima engleskog smo radili na projektima vezanim za fudbal. Davali smo intervjue kao profesionalni igrači, analizirali fudbalske mečeve i sastavljali svoje timove. Sve je bilo perfektno!”


Mateov izvorni testimonial objavljen na globalnom sajtu jezičke mreže Verbalists Education & Language Network:

All the trainings were in Manchester City’s facilities. I liked that a lot because that’s how I felt like a professional player. It also made me often think that the Man City players are in these facilities. In football training sessions we worked on football skills and techniques like those practiced by professional players like my favorite Kevin de Bruyne. In English classes we worked on various projects related to football. We pretended as if we were professional players who did interviews, analysed football matches and built our own teams. Everything was perfect!

Mateu

A evo kako je sve to izgledalo na terenu i u učionici…

Iskustva drugih mladih fudbalera i polaznika jezičke mreže Verbalisti pogledajte u rubrici STUDENT SPOTLIGHT

Verbalisti dugi niz godina zastupaju ekskluzivno Manchester City akademiju u Srbiji, Crnoj Gori, Bosni, Makedoniji i Hrvatskoj. Ta škola fudbala danas važi za vodeću u svetu i još uvek je jedina koja se u potpunosti održava na terenima i u prostorijama koje istovremeno koriste prvotimci jednog čuvenog svetskog kluba.