Mina o učenju engleskog jezika preko interneta i platformi English Attack!

Polaznica jezičke mreže Mina Dinić iz Niša o našoj platformi za učenje engleskog jezika English Attack! Iako Mina ima 12 godina, zanimljivo je da napomenemo da je čak 60% korisnika koje se odlučilo da “napadne engleski” preko interneta uzrasta između 35 i 55 godina. Što se tiče Mine, sve pohvale za njen engleski!

U skladu s principima poslovanja jezičke mreže Verbalisti da kreira i primenjuje najnovije tehnike i trendove u razvijanju komunikacionih veština, naši polaznicima svih uzrasta je na raspolaganju napredna internet platforma za usavršavanje znanja engleskog jezika – English Attack!.

Naučite engleski kroz kontekst, koristeći video klipove iz bioskopskih blokbastera, najpopularnijih TV serija, muzičkih hitova i TV vesti, internet igrica i tematski predstavljenih vizuelnih rečnika. Ovde možete pogledati najpopularnije sadržaje platforme English Attack!

Za brzo i zabavno učenje engleskog jezika, sa neograničenim pristupom hiljadama video klipova, muzičkih spotova, igrica i korisnicima iz celog sveta pretplatite se ovde