Matein foto album letnje škole jezika u Londonu

Naša polaznica Matea Miceska iz Makedonije bila je deo grupe verbalista koji su pohađali letnju školu jezika u Londonu 2011. godine. Matea kaže da se super provela, da je stekla puno prijatelja iz celog sveta, a nas je mnogo obradovala kada nam je odmah po povratku iz Londona poslala slike koje objavljujemo u nastavku.

Jednu od najboljih letnjih škola engleskog jezika u svetu, koju organizuje grupacija LAL u prestižnom predgrađu Londona poznatom po bezbednom okruženju i predivnim parkovima, možete pogledati ovde.

Neka druga zanimljiva iskustva i utiske polaznika jezičke mreže Verbalisti možete videti ovde a najpopularnije programe ovde.

Verbalisti su brend i poslovna grupa kompanije Prodirekt LLC, koja je sertifikovan predstavnik i partner elitnih koledža u čuvenim evropskim, američkim i kanadskim univerzitetskim centrima. Upravo u saradnji sa tim vodećim školama jezika nastali su Verbalisti kao regionalna društvena mreža, jedinstvena u jugoistočnoj Evropi. Verbalisti su i odgovor na rastuću potrebu obezbeđenja regionalnih standarda za usavršavanje stranih jezika. PRODIREKT je prva kompanija u regionu jugoistočne Evrope koja je dobila akreditaciju za organizaciju jezičke edukacije i programa radne prakse u inostranstvu od strane dve najznačajnije organizacije u Evropi — britanske English UK i nemačke ICEF, koje ujedno kontrolišu rad i izdaju akreditacije koledžima i jezičkim školama širom sveta.