Kristinin kanadski spust za nezaboravno jezičko putovanje

Dvadesetdvogodišnja novosađanka Kristina Matić nedavno se vratila iz Vankuvera gde je pohađala dvomesečni kurs engleskog jezika. Kristina je koristila svaki trenutak slobodnog vremena da što bolje upozna Vankuver i za druženje sa kolegama iz celog sveta tokom raznih vannastavnih aktivnosti. Posebno je po tom pitanju pohvalila školu ILAC koja je, kako ona kaže, “maher za osmišljavanje uzbudljivih dešavanja”.

Jedan od vikenda bio je rezervisan za skijanje na padinama Stenovitih planina. Kristina nikada nije skijala, međutim tada je rešila da proba čuvene kanadske staze! Posle utvrđenog znanja sa instruktorom odvažila se u spust na skijama 🙂 Kako su njen spust i skijaški izlet izgledali pogledajte na slikama u nastavku:

Detalje programa koji je Kristina pohađala pogledajte ovde ili na linku:

Vankuver, engleski jezik, ILAC

Pored programa u Vankuveru možete se opredeliti i za kurseve engleskog jezika u Torontu, kao i za program plaćene radne prakse i školovanja:

Toronto, engleski jezik, ILAC

Plaćena radna praksa i školovanje, Toronto i Vankuver, ILAC

Jezička mreža Verbalisti ima eksluzivno pravo da na prostorima bivše Jugoslavije zastupa International Language Academy of Canada (ILAC), najveću školu u Kanadi i jednu od vodećih u svetu. Preko deset hiljada zadovoljnih studenata svake godine bira neki od kurseva iz ponude ove škole, a kvalitet potvrđuju i brojne međunarodne akreditacije, priznanja i nagrade.