Engleski u Los Anđelesu a nemački u Berlinu

Zovem se Aleksandar Kovačević i iz Novog Sada sam. Pre dve godine išao sam preko jezičke mreže u Los Anđeles, a sada je pao izbor na Nemačku. 🙂 Ovom prilikom prenosim svoje utiske iz Berlina.

Prvenstveno sam se odlučio za GLS školu, jer želim da unapredim znanje nemačkog za dalje studije u Nemačkoj. Što se tiče skole i smeštaja imao sam veoma dobro iskustvo. Časovi na vreme, profesori su posvećeni svakom uceniku i žele da svaki učenik napreduje kao što je i za očekivati od najboljih škola. Smeštaj sasvim dobar u predivnom kampusu u okviru kog je i sama škola.

Grad Berlin – reči su suvišne. Samo spakovati kofere i otići i istražiti svaki ćošak, klub, bar, pozorište, muzej.

Pozdrav, Aleksandar.
_________________

Dvadesettrogodišnji Aleksandar upravo se vratio iz Berlina gde je pohađao četvoronedeljni intenzivni kurs nemačkog jezika u školi GLS. Za detalje i upis na ovaj program kliknite ovde ili na Berlin, nemački jezik, GERMAN LANGUAGE SCHOOL (GLS)  Ukoliko želite da pogledate program koji je Aleksandar u Los Anđelesu pohađao kliknite ovde.

Preporučujemo da ovde na internet portalu jezičke mreže u rubrici STUDENT SPOTLIGHT pogledate i druga iskustva naših polaznika.