Kaja iz Slovenije i Kristian iz Hrvatske o letnjoj školi italijanskog u Linjanu u Italiji

letnja-skola-italijanskog-jezika-i-polaznici-jezicke-mreze-verbalistiŠesnaestogodišnja Kaja (iz Slovenije) i petnaestogodišnji Kristian (iz Hrvatske) pohađali su letnju školu italijanskog jezika u Linjanu prošlog leta. Pored polaznika jezičke mreže Verbalisti u školi Linguaviva svakog leta borave mladi uzrasta 12 do 18 godina iz preko 25 zemalja sveta. Najbolje vežbanje italijanskog upravo je tokom druženja i vannastavnih aktivnosti a kamp u Linjanu, koji predstavlja Ujedinjene nacije u malom, pruža pregršt takvih prilika.

Kao međunarodno akreditovana organizacija i lider u edukaciji mladih, jezička mreža, pored kvaliteta nastave, vodi posebno računa o dobrobiti i bezbednosti svojih polaznika. Brojne nagrade i akreditacije nisu jedini razlog zašto smo izabrali školu Lingvaviva za naše programe italijanskog jezika. Ta škola poseduje više decenijsko iskustvo u radu sa decom i starijim tinejdžerima, dok se njihov letnji kamp u Linjanu sa velikim uspehom izvodi preko 15 godina.

Opis programa i cene možete pogledati ovde ili klikom na link u nastavku. Toplo preporučujemo blagovremeni upis jer se mesta popune već krajem februara.

U nastavku predstavljamo prvu grupu učenika koji su početkom jula uživali u učenju italijanskog jezika i jednoj od najlepših plaža u severnom delu Jadranske oblasti. Ispod tog video priloga pogledajte i naše polaznike u akciji i kako izgleda letnja škola italijanskog u Linjanu…action packed! 🙂

Save