Jovanino jezičko ljetovanje na Malti

Jovana (levo) i Maja (pratilac grupe)
Jovana (levo) i Maja (pratilac grupe)

Smatram da ću ovo iskustvo pamtiti cijeli život! Ove četiri nedelje na Malti mogu svrstati u najljepši dio mog života, bez pretjerivanja! Samo druženje sa učenicima iz svih krajeva Evrope mi je značilo više nego bilo šta jer su prijateljstva ipak najveće bogatstvo koje jedna osoba može da ima. Danima smo uživali u najrazličitijim aktivnostima poput kupanja na prelijepim malteškim plažama, žurki, kartinga, bioskopa i još mnogo toga. Dan na ovom jezičkom putovanju za mene je bio kao rukom odnešen, sve je prolazilo tako brzo, na moju žalost, i sada mi sve to sada isuviše nedostaje. Mislim da mi ni duplo više od svega ovog ne bi bilo dovoljno. Takođe, planiram da i sledeće ljeto provedem na nekoj daljoj destinaciji upravo sa istom idejom – učeći engleski!

Drago mi je što sam svojoj porodici i društvu mogla da se pohvalim upravo ovim iskustvom, a to je odlazak na Maltu gdje sam se provela i bolje nego sto sam očekivala. I naravno, zahvalna sam Maji što mi je uljepšala ljeto i bila najbolji lider i Verbalistima koji su sve ovo besprekorno organizovali!

Puno toplih pozdrava od Jovane Subotić iz najljepšeg grada na svijet’, a to je Kotor! 🙂
____________________

Sedamnaestogodišnja Jovana pohađala je letnju školu jezičke mreže na Malti a opis tog programa, fotografije i video priloge možete pogledati ovde. U nastavku prenosimo jedan mali deo Jovaninog jezičkog letovanja u slikama.

Save

Save

Save

Save

Save