Specijalne cene plus popust za avanturistički kamp i školu jezika za decu u Engleskoj

U današnje vreme mobilni telefoni, video igrice i razni gadžeti zamenili su igru dece u prirodi. Nedostatak boravka u prirodi može da prouzrokuje poremećaj pažnje, manjak samopouzdanja i otuđenost kod dece. Bavljenje raznim sportovima svakako pomaže otklanjanju pomenutih simptoma, međutim deci mlađeg uzrasta je pre svega potreban kontakt sa prirodom i fizička aktivnost u prirodi. Pored toga, privremeno odvajanje dece od roditelja i poznatog okruženja pomaže u izgrađivanju samostalnosti i snalažljivosti. Zato, hajdemo u predivnu englesku prirodu da kroz sport, vežbe, igru i druženje učimo engleski!

Popusti i promocija za ucenje jezika u inostranstvu, VerbalistiJezička mreža Verbalisti u saradnji sa najuglednijim organizatorom avanturističkih kampova za decu, britanskom kompanijom PGL, dogovorila je specijalne cene kako bi njihove čuvene kampove u Engleskoj učinila pristupačnijim za naše porodice. Pored povlašćene cene programa od 1.395 funti za dvonedeljni kamp obezbeđen je i popust od 100 funti za upis do 31. januara. Važna napomena: za termin sa pratnjom jezička mreža Verbalisti zasad ima samo 5 rezervisanih mesta. Svim zainteresovanim za ovaj popularni avanturistički kamp i školu jezika preporučujemo što raniji upis. Za detalje programa, cene i termine kampa kliknite ovde ili na naslov u nastavku:

Marchants Hill (pored Londona), avanturistički kamp engleskog jezika (7-17 god)

Engleski se uči na svakom koraku u opuštenom okruženju i uz pomoć iskusnih britanskih profesora i instruktora. Engleski se i priča na svakom koraku – među novim drugarima nisu samo deca iz celog sveta već i mladi Britanci koji deo leta provode u avanturističkim kampovima. Kako to sve izgleda pogledajte u video prilogu koji smo pripremili sa školom:

Imate komentar ili pitanje?