Letovanje i letnja škola engleskog jezika na Malti

Letovanje i letnja škola engleskog jezika na Malti

Letnja škola engleskog jezika na Malti sa programima za sve uzraste

Polaznici jezičke mreže Verbalisti uživaju jedinstvene pogodnosti učenja engleskog jezika na Malti – idu u jednu od najmodernijih i najboljih škola – Institut IELS, i smešteni su u hotelima u Sliemi, prestižnom i popularnom kraju Malte, tačno preko puta grada Valete, na 5 min vožnje brodićem i 20tak minuta peške od nje. ✅ Škola se nalazi na samo 5 minuta lagane šetnje od hotela i 2 minuta od šetališta kraj mora.

🥇 Sa ponosom ističemo da jezička mreža Verbalists Education zastupa ekskluzivno dugi niz godina vodeću školu u svetu, institut IELS, i da smo u svom radu podržani i od strane Malteškog ministarstva za turizam.

Grad Valeta na Malti, Verbalisti

Malta nije samo poznata po sunčanom vremenu, bistrom moru, atraktivnim plažama i noćnom životu. Njena prelepa prestonica Valeta predstavlja pravi muzej na otvorenom. Valetin istorijski šarm danas se meša sa barovima i restoranima najvišeg kvaliteta. Taj čarobni grad poneo je titulu “Evropskog grada kulture” pa se tako svake godine tu održavaju brojni festivali, koncerti, predstave i kulturni događaji. Pogledajte u nastavku jednu od sjajnih najava za “Evropski grad kulture 2018”, kao i kakve vas sve lepote i uzbuđenja donosi letnja škola engleskog na Malti.

Iako je u ovo doba godine veoma teško naći slobodno mesto na jezičkim programima, nije i nemoguće. Zato savetujemo da pogledate opise programa u nastavku i donesete brzu odluku:

Za tinejdžere uzrasta od 13-17 godina, uz podršku pratioca jezičke mreže:

Letnja škola engleskog jezika na Malti sa pratnjom (13-17)

Individualni program (bez pratnje) za mlade starosti 16-25 godina:

active MALTA, engleski jezik

Odrasli polaznici mogu da biraju da li će boraviti na Malti ili na magičnom ostrvu Gozo:

Kursevi engleskog jezika za odrasle na Malti

Malta, ostrvo GOZO, engleski jezik

A ukoliko želite porodično jezičko letovanje za vas je idealan:

Malta, engleski jezik (porodični programi)

Nakon što pregledate željeni program, kontaktirate nas čim je pre moguće i mi ćemo se pobrinuti da lako obavite upisnu proceduru i pripremite se za uzbudljivu jezičku avanturu.

Malta is MORE

Kontakt formular

Imate komentar ili pitanje?